SHOT hard onderuit in Nijkerk

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De eerste uitwedstrijd voor SHOT is dramatisch verlopen. Na 3,5 uur tafeltennis stond een ontluisterende 9-1 nederlaag op het scorebord.

Voor SHOT verschenen deze week Martin Fransen, Henri ter Steeg en René de Gier achter de tafel. Hans van Gool was licht geblesseerd en er daarom deze week niet bij. Tim de Graaf, Philip Bouw en Michel van de Kamp verdedigden de kleuren van Rega.

Henri beet het spits af tegen de sterke kopman van Rega. Een ingecalculeerde nederlaag. Daarna moesten de punten voor SHOT komen. Het liep echter anders dan verwacht. In gestaag tempo vergrootte Rega de voorsprong naar maar liefst 6-0. Zowel Henri, Martin als René hadden moeite zich aan te passen aan de trage zaal en kwamen niet goed in hun spel.

In de zevende partij wist SHOT eindelijk op het scorebord te komen. In een thriller wist René zijn tegenstander Philip te verschalken. Een goed gekozen time-ooit, bij een 8-6 achterstand in de beslissende vijfde game, bleek de sleutel tot het succes in deze partij. Met 11-9 haalde René het eerste punt binnen. Ook in de partij van Martin tegen Michel moest de vijfde game de beslissing brengen. Helaas voor SHOT hielde Michel zijn zenuwen beter in bedwang en won de partij met 13-11.

De laatste twee partijen waren snel voorbij, twee duidelijke overwinningen voor Rega. En daarmee een ontluisterende 9-1 nederlaag. “Dit hadden we totaal niet verwacht.”, reageerde Henri ter Steeg teleurgesteld. “Ons doel voor vandaag was een overwinning, maar dat zat er totaal niet in. Zij waren vandaag duidelijk sterker.”, vulde René de Gier aan. Voor SHOT een forse domper in de strijd om handhaving, aangezien Rega één van de concurrenten is in deze strijd.

Volgende week kan SHOT in een thuiswedstrijd het geschonden blazoen weer enigszins oppoetsen. Het team ontvangt dan Hilversum.