Zwakke 2e week bij de jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Vandaag speelden alle Shotteams uit. Alleen het 6e team was vrij. De resultaten waren niet om over naar huis te schrijven. Na 2 wedstrijden kunnen we ook een eerste voorspelling doen over de kansen voor de teams.

SVE 3 – Shot 1 : 8-2

Jackie deed nu voor de eerste keer mee, maar voelde duidelijk dat ritme en vorm nog ver weg waren. Winnen was er voor hem nog niet bij. Boris en Ruben zorgden (door beiden hun eerste pot te winnen) dat er een spannende 3-2 tussenstand op het bord stond. Daarna was het echter SVE dat de lakens uitdeelde met een stevige afstraffing tot gevolg. Dit wordt een hele zware competitie voor het 1e!

Hilversum 7 – Shot 2 : 8-2

Ook het 2e team wordt behoorlijk afgedroogd. Ron demonstreerde zijn goede vorm met 2 mooie overwinningen. Jasper en Trey konden hem daarin echter niet volgen. Ook hier moet gevreesd worden dat een kampioenschap wel heel ver weg is! Het moet nu vooral een leerzame competitie worden.

UTTC 1 – Shot 3  : 9-1

Ook het 3e kreeg flink voor de broek, al was de zege van UTTC wel wat geflatteerd. Helaas moest het team aantreden met Khalid als invaller. Pas bij een achterstand van 8-0 wist Jasper de eer te redden. Khalid was wel dicht bij winst, maar redde het net niet! Ondanks de matige start moet dit team moet een plek in de middelmaat haalbaar zijn.

Over ’t Net 5 – Shot 4  : 8-2

Het 4e moest in Amersfoort aantreden met 2 man en dan sta je psychologisch al op flinke achterstand. Jimmy en Sven moest het nu samen opnemen tegen de Amersfoorters. Samen wonnen zij het dubbelspel en Sven wist ook nog een enkelspel winnend af te sluiten. Verlies was normaliter niet nodig geweest en ik verwacht ook dat dit team nog best hoog gaat meedraaien.

UTTC 2 – Shot 5  : 2-8

Jawel hoor! Van het 5e werd vooraf al ingeschat dat het mee ging doen voor het kampioenschap. Dat kwam er nu ook uit! Khalid en Ellias waren ongenaakbaar. Cedric had meer moeite met zijn tegenstanders, maar wist toch een mooi punt binnen te halen.

Shot 6 was deze week vrij.

SVE 7 – Shot 7  : 2-3

Een uitstekende prestatie voor deze jonkies. Een knappe overwinning die bevestigt dat een mooie klassering mogelijk is. Roy en Maya wonnen beiden 1 keer. Laurens lukte dat helaas niet. Ook het dubbelspel was een prooi voor de Soesters.

SVE 6 – Shot 8  : 5-0

Weer een leuke en leerzame wedstrijd voor de dames van het 8e team. Winnen is er nog even niet bij, maar dat wisten we van te voren. Leren van de wedstrijden en veel plezier hebben is het enige wat hier telt. Prima. Gewoon doorgaan dus, Marlieke, Lotte en Thessa!