De 3e competitieweek van de jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De jeugd heeft de 3e competitieweek achter de rug. Hoe hebben ze het gedaan? En weet het 1e team dit keer wel tot winst te komen? En wat deed de ‘PingPongPower’ jeugd?

Almere United 2 – Shot 1 : 2-8

Na 2 moeizame weken is hier de eerste overwinning! Dat lucht op! De zege was een mooie teamprestatie: Boris 3 keer winst en Ruben en Jackie elk 2 keer. En meteen staat dit team op de 4e plaats!

Almere United 3 – Shot 2 : 1-9

Het 2e wilde niet onderdoen voor het 1e en verpletterde op de tafel ernaast het 3e team van Almere. Daarmee dendert het ook de middenmoot in van deze poule. Jasper en Ronnie bleven ongeslagen. Trey moest 1 tegenstander feliciteren in de allereerste partij.

SVO 1 – Shot 3 : 6-4

Zonder kopman Jasper trad het 3e aan tegen SVO. En het spande er op wie de winst zou pakken. Uiteindelijk werd het een nipte nederlaag, waarbij Leah en Tijn elk 1 pot pakten en Quinten 2 keer zegevierde.

SVO 2 – Shot 4 : 9-1

In het 2e team van SVO trof ons 4e een tegenstander die een maatje te groot bleek. Glenn maakte in de 2e pot van de dag nog gelijk: 1-1. Daarna was koploper SVO steeds de sterkere. Sven en Maurits bleven daardoor zonder winst.

Over ’t Net 6 – Shot 5 : 4-6

Een keurige, maar krappe, overwinning. De kampioenskansen blijven daardoor groot! Khalid was weer ongenaakbaar: 3 zeges. Ook Tycho mocht 2 mooie punten bijschrijven. Cedric moest helaas al zijn tegenstanders feliciteren.

VTV 4 – Shot 6 : 0-5

Onze (PingPongPower) talentjes verrassen ook dit keer weer met een strakke maximale score. Kevin en Janneke bleven dus ongeslagen en staan hierdoor verrassend bovenaan in de poule. Grote klasse! Alleen Hoogland is nog gevaarlijk.

Shot 7 was deze keer vrij.

Almere United 7 – Shot 8 : 5-0

Weer een leerzame middag voor de PingPongPower-dames. Naast Marlieke was nu Isa van de partij. Ook zij kwam verrassend niet tot winst. Niet getreurd: de puntjes gaan zeker een keer komen!