Hoe gaat het in de seniorencompetitie?

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

We hebben nu 3 wedstrijden achter de rug in de seniorencompetities(s) en dan is het een mooi moment voor een tussenbalans. Zoals altijd heb je teams die goed gaan en teams die dat niet doen, maar er zijn leuke accenten!

Trio-competitie:

Shot 1 – Hoofdklasse

Ons vlaggenschip is in zwaar weer. De competitiestart was gewoon zwak in een overigens sterke poule. Er zal een wonder moeten gebeuren wil het 1e zich nog veilig gaan spelen (wat betekent dat het 2 teams onder zich moet houden).

Shot 2 – 1e klasse

Lastige poule, waarin de verschillen niet groot zijn. Na enkele onduidelijk 6-4 uitslagen lijkt het 2e van Shot hierin een positie in de middenmoot te gaan pakken. En dat is natuurlijk prima!

Shot 3 – 2e klasse

In deze relatief makkelijke poule kan het nog alle kanten op. Handhaven moet hier voor het 3e geen probleem zijn. Misschien meer! Joris, normaliter toch een sterke 2e klasser, mist duidelijk nog de vorm.

Shot 4 – 3e klasse

Na 3 winstpartijen gaat het 3e mooi aan kop! Was dat de ambitie? Patrick en Paul dragen nu het team. Alles wijst in elk geval op een probleemloze competitie.

Shot 5 – 3e klasse

Na het verlies van kopman Martijn blijkt het 5e toch goed aan de weg te timmeren in deze poule! Het gevaar gaat waarschijnlijk nog komen van Laren. Martin zoekt nog een beetje naar de vorm, daar waar Adri juist in prima doen is!

Shot 6 – 4e klasse

Zoals altijd doet het 6e het prima in de 4e klas. Soepeltjes worden de wedstrijden tot nu toe gewonnen. Dus een kampioenschap dreigt weer! Benieuwd wat deze mannen uiteindelijk gaan maken in deze poule.

Shot 7 – 4e klasse

Ook het 7e gaat sterk in de 4e klasse en lijkt ook voor het kampioenschap te gaan. Nieuwkomer Holger is nog ongeslagen, daar waar Joop de vorm van afgelopen voorjaar juist kwijt lijkt te zijn.

Shot 8 – 4e klasse

Was het 8e vooraf ingeschat als ‘kwetsbaar’, dan wordt dat nu gelogenstraft! Het 8e staat stabiel in de middenmoot, waarbij vooral het sterke spel van Jan hier opvallend is. We laten ons graag verrassen!

Shot 9 – 5e klasse

Ons jongste team heeft pas 2 keer gespeeld (waarvan 1 keer tegen de koploper). Nog moeilijk in te schatten dus, maar een plek in de middenmoot wordt wel verwacht. Jackie is hier de duidelijke kopman.

Shot 10 – 5e klasse

Als promovendus in deze klasse is het altijd spannend of er aangehaakt kan worden. Tot dusver gaat dat uitstekend met een plek in de middenmoot! Jurgen lijkt hier de rol van kopman op zich te gaan nemen.

 

Duo-competitie:

Shot 1 – Hoofdklasse

In deze poule zitten een paar teams qua sterkte dicht bij elkaar. Shot zou hier ‘zomaar’ kampioen kunnen worden, maar ook 4e! Degradatie lijk hier in elk geval niet aan de orde. Wordt een mooie competitie!

Shot 2 – 2e klasse

Het 2e was al ingeschat als kampioenskandidaat en tot nu toe wordt dat ook waargemaakt! Het gevaar lijkt hier te komen van de Linke-broeders van Almeerspin. Leuk dat Reinier met prima spel nu Rowan naar de kroon steekt.

Shot 3 – 4e klasse

Het 3e gaat, naar verwachting, hier ook meedoen om de prijzen en staat al mooi bovenaan. Gerrit en Martin gaan soeverein; Herman moet nog even van zijn duo-complex af zien te komen.