Top dag voor de jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Een top prestatie dit keer: bijna alle teams wonnen hun wedstrijd. Veel strijd en mooie wedstrijden.

Shot 1 – Huizen 1:  8-2

Het 1e had een uitgelezen kans om via de hekkensluiter Huizen een mooie sprong naar boven te maken en pakte die met beide handen. Boris tobt nog met zijn vorm en moest de eerste pot uit handen geven: 0-1. Daarna ging het motortje lopen met 5e winstpartijen op rij. Ruben verloor toen zijn pot met 10-12 in de 5e game, maar daarna was het over voor Huizen. Jackie bleef solide ongeslagen.

Shot 2 – Over ’t Net 4:  7-3

Ook hier een mooie overwinning. Ronnie startte nog door met de grootst mogelijke moeite zijn partij te winnen. Daarna lopen de jongens mooi uit naar 6-0. Daarna was de scherpte een beetje weg waardoor de Amersfoorters nog 3 tegenpunten konden maken, Trey scoorde zijn allereerste hattrick. Ronnie (2) en Jasper(1) maakten de andere punten.

Shot 3 – Tielse TC 1:  6-4

 Tielse is een sterke tegenstander, maar deze kwam met slechts 2 spelers naar Soest. Een buitenkansje dat het 3e niet liet liggen. Eén speler van Tiel was voor allen te sterk. De andere werd steeds vakkundig opgerold. Voor het 3e een mooie opsteker om wat hoger op de ranglijst te komen.

Shot 4 – Gispen 3:  8-2

Een nette en ruime overwinning voor het 4e waar alleen het dubbel werd verloren en Jimmy een puntje liet schieten. Sven en Maurits pakten de volle winst. Een prima resultaat dat het 4e royaal in de middenmoot brengt.

Shot 5 – ATC 2:  8-2

De wedstrijd van de waarheid voor het 5e dat met deze klinkende overwinning de koppositie overneemt van ATC in deze poule. Via 4-0 en 4-2 werd het mooi 8-2. Ellias en Tycho moesten beiden 1 keer hun tegenstander feliciteren. Khalid bleef weer knap ongeslagen.

Shot 6 – Elan 3:  2-3

Koploper Elan werd net niet verslagen. Met veel mooie topspin ballen wist Kevin beide tegenstanders te verschalken. Janneke kon het niet bolwerken tegen de veel oudere en geroutineerde tegenstanders. Het 6e blijft hiermee in de race voor de titel in deze poule. Spannend dus!

Shot 7 – Gispen 4:  3-2

Een mooie overwinning voor het 7e waar Maya nog bijna een 2e keer tot winst kwam. Roy won ook 1 keer. Laurens verloor zijn enkelspel, maar won samen met Roy overtuigend het dubbelspel. Het 7e blijft mooi meedoen om de play-offs te halen.

Shot 8 was deze zaterdag vrij.