Shot doet het goed bij de senioren!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen week speelden we ronde 5 van de seniorencompetitie. Dan zijn we dus halverwege en kunnen we echt zien hoe onze teams ervoor staan. Al worden er volgende week nog wel veel wedstrijden ingehaald …

Trio:

Woerden 1 – Shot 1:  8-2

Vorige week werd knap koploper SVE verslagen. Zou het 1e weer kunnen stunten? Tegen Woerden liep het 1e toch tegen de harde werkelijkheid aan. Pas na een 5-0 achterstand werd het eerst punt voor Shot gescoord. Martin maakte het de tegenstanders flink lastig met 2 mooie zeges. Henri en René wisten dat niet na te doen. Het 1e staat daarmee nog steeds op een kwetsbare 5e plaats. Hier valt dus nog wat werk te verzetten.

Shot 2 – Almeerspin 2:  deze wedstrijd wordt volgende week ingehaald.

Shot 3 – Huizen 4:  7-3

Het 3e haalde een keurige ruime en belangrijke overwinning binnen en stelt daarmee een plek in de middenmoot zeker. Huizen staat daardoor nu op een degradatieplaats. Pim scoorde mooi zijn eerste ‘3-tje’. Joris haalde zijn eerste winstpunten binnen en won 2 keer. Sascha had een mindere dag en bleef op 1 winstpartij steken.

Huizen 5 – Shot 4:  3-7

Het 4e blijft winnen en staat daarmee, samen met SVE, bovenaan. Spannend dus, want dit team wil best wel kampioen worden in de 3e klasse! Tegen Huizen was Paul de ongeslagen kopman. Wieb (1x) en Maria (2x) vulden de punten aan. Dit team blijkt ook een goed dubbel te hebben: 4 van de 5 keer werd het dubbelspel gewonnen, zo ook nu.

HTTC 3 – Shot 5:  9-1

Het 5e liep tegen een flinke zeperd aan in Houten. Alleen Martin was nog bij machte 1 punt mee naar huis te nemen. Elsbeth en Sebastiaan gingen met lege handen naar huis. Het blijft in de 3e klas poule ongemeen spannend. De nummers 4, 5 en 6 (waaronder Shot) staan op slechts 1 punt van elkaar! Dat wordt dus een spannend vervolg.

Shot 6 – Hoogland 3:  7-3

In het directe duel met de concurrent liet het 6e zien dat er maar één echte kampioenskandidaat is in deze 4e klas poule. Na een mooie gelijk opgaande strijd werd Hoogland uiteindelijk toch dik verslagen. Gerrit is bezig met een heel sterke competitie en bleef ook nu weer ongeslagen, waar Bert en Herman elk 2 maal zegevierden.

HTTC 6 – Shot 7:  2-8

Tegen laagvlieger HTTC was het 6e slecht bij de les en liet het zich toch nog 2 punten afhandig maken. Concurrent UTTC kon daardoor op 1 punt naderen. Het 6e staat nog steeds bovenaan dus in de 4e klas, maar elk punt is hier belangrijk. Rex en Holger pakten beiden 2 tegenstanders in. Joop bleef dit keer ongeslagen.

Shot 8 – LTTC 5:  5-5

Het 8e blijft mooi punten pakken, al had dat tegen het bescheiden geklasseerde LTTC wel dikker gekund. Met een mooie plek veilig in de middenmoot lijkt er weinig aan de hand. Barend en Jan wonnen elk 2 potten. George tobt nog met de vorm getuige zijn 3 verliespunten.

Shot 9 – UTTC 8:  4-6

Het 9e verslikte zich tegen het laagstaande UTTC. Met een 3-1 tussenstand leek winst voor de hand te liggen, maar toen kantelde de wedstrijd en moest de tegenstander toch gefeliciteerd worden. Jackie was weer de sterke man met 2 zeges. Ook Tristan wist 1 punt toe te voegen. Rick komt moeilijk tot winst en bleef zonder winst. Nog altijd een goede middenmootplek in de 5e klasse.

Hilversum 20 – Shot 10:  deze wedstrijd wordt volgende week ingehaald.

 

Duo:

Shot 1 – UTTC 1:  deze wedstrijd wordt volgende week ingehaald.

Shot 2 – Almeerspin 1:  4-1

Weer een prima winst van het 2e op een bepaald niet zwak Almeerspin. In de laatste wedstrijd liet Reinier nog de winst glippen en bleef daardoor op 1 winstpunt, waar Rowan de volle buit binnenhaalde. De koppositie is inmiddels riant in deze 2e klasse poule.

Shot 3 – Bijmaat 2:  5-0

Ook hier een riante koppositie voor Shot na een klinkende overwinning op hekkensluiter Bijmaat. Martin en Gerrit bleven soepel ongeslagen. Een kampioenschap in de 4e klas lonkt!