Weer nederlaag voor SHOT1

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In de laatste speelronde van de 1e competitiehelft had SHOT als doel de goede lijn van vorige week door te trekken en wat punten in te lopen op de veilige 4e plaats. Het liep echter anders. In en tegen Woerden liep SHOT andermaal tegen een forse nederlaag aan: 8-2.

De thuiswedstrijd vorige week tegen koploper SVE had SHOT goed gedaan. Een  mooie overwinning en met vernieuwd zelfvertrouwen vertrokken Martin, Henri en René vrijdagavond richting Woerden.

SHOT begon echter moeizaam aan de wedstrijd. Henri en René gingen onderuit tegen respectievelijk Mark Makkink en Tim van der Leeden. Martin wist tegen Edwin Deisting, de kopman van Woerden, een 5e game af te dwingen. Met miniem verschil ging ook dit punt naar de thuispartij. Toen vervolgens ook het dubbel verloren ging, keek SHOT tegen een 4-0 achterstand aan.

In het vervolg van de partij wist Martin nog twee overwinningen te boeken. Henri en René vochten voor wat ze waard waren, maar konden deze avond geen felicitaties van hun tegenstander in ontvangst nemen.

Na 4 uur tafeltennis stond er voor SHOT een zwaar tegenvallende uitslag op het scorebord: 8-2. “Meestal zijn we erg gewaagd aan elkaar. Een 6-4 voor één van beiden of een gelijkspel als resultaat. Dat was ook ons doel voor vanavond. Het zat er echter geen moment in deze keer.”, reageerde Martin teleurgesteld na afloop. “We wilden het gat met plaats 4 wat kleiner maken. Doordat concurrent Rega 4 punten pakte tegen SVE is het gat echter weer gegroeid naar 7 punten.”, vulde René aan. “De afgelopen jaren zijn we er steeds net in gebleven, dat zal deze keer erg moeilijk worden. We hebben weer een Houdini-act nodig!, aldus Henri.

Komende week is er geen competitie in verband met de herfstvakantie. SHOT start de 2e helft van de competitie daarna met een uitwedstrijd tegen de nummer 6, SVO.