Prima returns voor de senioren.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na een weekje rust werden afgelopen week de eerste returns gespeeld. De vraag is dan altijd: deden de Shot-teams het beter dan in de eerste wedstrijd? Hier de antwoorden …

SVO 2 – Shot 1:  2-8

Het eerste team is op strooptocht om zich alsnog te handhaven. Dit keer tegen hekkensluiter SVO waar het thuis magertjes met 6-4 van had gewonnen. Na een benauwde start, waarin na het dubbel een 2-2 tussenstand genoteerd werd, stoomde het 2e op naar een klinkende 8-2 overwinning, waarin alleen Martin een puntje morste. Henri en René wonnen alles. Helaas boekte de directe concurrent ook een prima uitslag. Het blijft dus heel spannend.

Shot 2 – LTTC 1: 8-2

Ook het 2e trad aan tegen de nummer-laatst en had baat bij een goede uitslag. En die kwam er ook! Uit nog met 6-4 gewonnen, nu werd het maar liefst 8-2. In no-time liepen de jongens uit naar een 7-0 voorsprong, voordat LTTC goed terug kon bijten. Oeds-Willem bleef knap ongeslagen. Paul en Danny wonnen elk 2 maal. Het 2e staat nu redelijk veilig in de middenmoot.

Laren 1 – Shot 3:  5-5

Het 3e draait een mooie competitie, maar is best gretig naar meer! Tegen het sterke Laren werd thuis nipt met 6-4 verloren; nu werd zelfs een prima gelijkspel geboekt. Daarbij was Pim dit keer de grote kopman met een maximale score. Sascha en Joris konden hier elk 1 punt aan toevoegen. En een mooie 3e plaats!

Shot 4 – SVE 10:  4-6

Tegen mede-koploper SVE dolf het 4e krap het onderspit, waar uit nog een gelijkspel gescoord werd. SVE gaat daarmee dus nu alleen aan kop. De punten werden gehaald door Paul (2) en Maria (2). Wieb (een beetje tobbend met de vorm) kon hier helaas geen winstpunten aan toe voegen.

Shot 5 – TVS 2:  1-9

Tegen koploper TVS uit Scherpenzeel ging het 5e hard onderuit, daar waar de concurrentie dure punten scoorde. Uit werd nog ‘netjes’ met 7-3 verloren. Geen goede zaak dus. Het 5e staat nu triest laatste. De eer werd gered door Elsbeth, waar Sebastiaan en Adri beiden puntloos bleven. Alle hens aan dek dus hier!

ATC 5 – Shot 6:  4-6

Net als thuis werd weer een benauwde zege behaald op de Almeerders. Omdat concurrent Hoogland fors uithaalde, moet het 6e de koppositie even over doen aan de Hooglanders. Niet getreurd, dat maken ze weer goed! Herman (3) en Bert (2) haalden de punten binnen. Verrassend was dat kopman Gerrit nu met lege handen bleef staan.

ZTTV 2 – Shot 7:  4-6

Een zuinige winst voor het bovenaan-staande 7e. Joop had een totale off-day en kwam 1 keer moeizaam tot winst. Holger en invaller Jan wisten met respectievelijk 3 en 2 zeges goed te scoren. Gelukkig liep concurrent UTTC ook averij op, waardoor het 7e toch de ranglijst blijft aanvoeren.

TOVO 2 – Shot 8:  5-5

Het 8e haalde een net gelijkspel binnen waar thuis nog nipt werd gewonnen. Barend was weer ouderwets op dreef en liet zich 3 maal feliciteren; dat overkwam Jan 1 keer. George heeft moeite om de puntjes bij elkaar te sprokkelen. Hij kwam ook nu niet tot winst. Geen probleem; het 8e handhaaft zich gemakkelijk!

Shot 9 – De Vaart 3:  6-4

Hier een herhaling van de uitwedstrijd. Ook nu werd de wedstrijd afgesloten met een nipte overwinning. Jackie was weer ongenaakbaar en onverslaanbaar. Tristan scoorde 2 punten. Rick had meer moeite met scoren en bleef puntloos.

Batua 1 – Shot 10:  5-5

Een keurig gelijkspel werd weggehaald uit het verre Tricht, waarmee samen de middenmoot vorm word gegeven. Jurgen is inmiddels de onbetwiste kopman en won ook nu weer alles. Hans en Hans deden niet voor elkaar onder en wonnen beiden 1 keer.