Gymlessen van MJ groot succes

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op vrijdag 27 oktober en maandag 30 oktober verzorgde MJ tafeltennis namens SHOT de gymlessen voor een aantal basisscholen in Soest, met aansluitend op maandag een grote instuif.

Vrijdag 27 oktober kregen leerlingen van de Insingerschool en de 2e Van der Huchtschool tijdens hun gymles een tafeltennisclinic. Op maandag 30 oktober werd hetzelfde georganiseerd voor leerlingen van basisschool De Bron. Totaal een kleine 400 leerlingen die tijdens hun gymles hebben kennis gemaakt met tafeltennis!

 

Tijdens de gymlessen maakten de kinderen via diverse spellen op een leuke en leerzame manier kennis met tafeltennis.  Zo was er schuiftafeltennis, waarbij je bal onder het net door moet schuiven in plaats van over het net te slaan. En veel spelletjes waarbij het om nauwkeurigheid draait: mikken op een klein doeltje, bal door een bord met gaten slaan, kegels proberen te raken en punten verzamelen door cirkels met een bepaald aantal punten proberen te raken (hoe kleiner de cirkel, hoe meer punten je krijgt).  En natuurlijk ook het traditionele “rond de tafel” waarbij de groep moet proberen zo vaak mogelijk het balletje over te slaan.

Dat de gymlessen een groot succes bleek wel uit de opkomst bij de instuif. Ruim 50 kinderen kwamen nogmaals een balletje slaan en zorgden daarmee voor een spetterend einde van de dag.

Wil je de foto’s van de clinics nog even terugkijken? Bekijk dan ons foto album op Google Photos.

Komende zaterdag starten we weer met een nieuwe serie PingPongPower. Heb je zin om nogmaals een balletje te komen slaan. Kom dan langs op zaterdagochtend vanaf 10:00u! Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje aan pingpongpower@shot.nl!