Contouren van eindklassering worden zichtbaar bij senioren.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Weer een enerverende week bij de senioren, waar veel wedstrijden werden uitgevochten tegen directe concurrenten. Veel beslissingen werden hierdoor al voorgekookt. Alles bij elkaar doen veel Shot-teams het goed! Voor het 1e en 5e dreigt echter degradatie.

Trio

Shot 1 – Rega 1:  5-5

Op zich een prima uitslag, maar ook een uitslag waar het 1e weinig aan heeft. Tegen directe concurrent was alleen winst echt goed geweest, maar dat zat er niet echt in. Henri is niet echt in vorm de laatste weken en moest dat bekopen met 3 nederlagen. Martin gaat steeds beter draaien getuige zijn 2 winstpotten en René in deze competitie gewoon in vorm, hij won 3 keer.

Hilversum 7 – Shot 2:   3-7

Een goede en zeer nuttige overwinning tegen de hekkensluiter. De tussenstand was echter nog heikel: 2-2. Met name het dubbelspel had een prooi voor Shot moeten zijn. Maar het 2e blijft op deze manier netjes klimmen op de ranglijst. Paul en Danny wonnen elk 2 keer, waar Axel soeverein ongeslagen bleef.

Shot 3 – UTTC 4:  3-7

Een zuinig resultaat tegen een echt niet hoogstand UTTC, wat met (met winst van Shot) in het klassement duidelijk op achterstand gezet had kunnen worden. Het 3e moest aantreden met invaller Patrick, die net niet tot winst kon komen. Pim (2 keer) en Sascha (1 keer) brachten de punten binnen.

Hilversum 15 – Shot 4:  deze wedstrijd werd uitgesteld.

Hilversum 14 – Shot 5:  6-4

Een teleurstellende nederlaag tegen de directe concurrent voor de degradatie. Thuis werd nog fraai met 7-3 gewonnen. De wedstrijd was wel zeer spannend. Na 4-4 moest het 5e helaas toch capituleren. Sebastiaan en Martin konden beiden nog 2 keer een zege noteren, maar Elsbeth had niet het nodige fortuin en bleef met lege handen staan.

Shot 6 – Barneveld 2:  7-3

Een mooie zege tegen het zeer lastige Barneveld. Via zeer veel 5-gamers wisten Herman en Bert beiden ongeslagen te blijven, waar Gerrit met eveneens veel 5-gamers op 1 winstpartij bleef steken. Omdat ook de dubbel verloren werd, stond er even een 2-3 achterstand op het bord, maar dat werd gelukkig goed rechtgezet. Er is nog steeds zicht op een kampioenschap!

Shot 7 – Rega 4:  6-4

Een zeer benauwde overwinning op een totaal ander Rega dan in de uitwedstrijd. Rega, in degradatienood, kwam achter de tafel met 2 ‘dark horses’ die alleen in noodgevallen ingezet worden om punten te vergaren. Dat koste het 7e dure punten, ondanks het feit dat Holger en Rex samen deze jongens van maximale winst afhielden. Beiden wonnen 2 keer en het dubbel. Joop sloot aan met 1 zege.

Shot 8 – HTV 2:  3-7

Een nette nederlaag tegen de onbetwiste koploper. Opvallend was dat Shot met slechtst 2 man speelde door de plotselinge ziekmelding van Jan. Opvallend was ook dat Barend tegen deze koplopers gewoon ongeslagen bleef! Ah, voor het klassement is het allemaal niet belangrijk. Het 8e doet het keurig!

Tielse TC 4 – Shot 9:  4-6

Weer een nipte overwinning voor het 9e, waar de punten op bijna voorspelbare wijze werden binnengehaald. Jackie bleef weer eens ongeslagen, Tristan won 2 keer en Rick gaat steeds meer aan zichzelf twijfelen: hij bleef puntloos. Op de ranglijst maakt het allemaal niet veel uit: gewoon een goede middenmoot.

Shot 10 had een vrije week!

 

Duo

Shot 1 – VTV 1:  3-2

Een voorspelbare zege voor het aan kop staande 1e. Martin gaf ook hier blijk van een groeiende vorm: hij won 2 keer. Jorrit bracht het noodzakelijke 3e punt binnen. Komende week wordt bij en tegen Elan beslist wie kampioen gaat worden.

Shot 2 – Iduna 1:  deze wedstrijd werd uitgesteld.

TVP 4 – Shot 3:  1-4

Ook het 3e duo-team gaat fraai aan kop (Shot is deze competitie zeer succesvol in de Duo).  Nu was TVP het slachtoffer. Gerrit had hier meer succes dan in het trio-team en bleef mooi ongeslagen. Martin won 1 keer.