Eerste returns voor jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Voor de jeugd was het afgelopen week de eerste week voor de returns. Voor de Starters was het de eerste wedstrijd in de nacompetitie (de zogenaamde play-offs). Dat viel allemaal nog niet mee!

Hilversum 4 – Shot 1:  6-4

Een nederlaag, maar toch een heel behoorlijk resultaat tegen de koploper. Veel beter dan in de thuiswedstrijd. De punten werden behaald door Boris en Jackie die beiden 2 keer wonnen. Ruben kon zijn goede spel van vorige week nu niet verzilveren. Hij bleef puntloos.

WIK 1 – Shot 2:  7-3

Een lastige wedstrijd voor het 2e. Pas na een 5-0 achterstand liepen de punten binnen. Opvallend is de stijgende vorm van Trey; hij pakte 2 tegenstanders. Ronnie won 1 pot en Jasper bleef met lege handen staan.

Hilversum 8 – Shot 3:  9-1

Een flinke zeperd voor het 3e. Ze kwamen er in Hilversum niet echt aan te pas. Quinten wist nog de eer te redden. Leah en Tijn konden geen potten breken en bleven puntloos.

Hilversum 10 – Shot 4:  5-5

Thuis nog gewonnen, maar nu bleef het 4e op een gelijkspel steken. Glenn toont aan deze klasse ontgroeid te zijn. Hij bleef knap ongeslagen. Sven is de vorm juist een beetje kwijt en bleef zonder winst, waar Jimmy nog knap 1 punt wist toe te voegen.

Hilversum 11 – Shot 5:  3-7

Het 5e deed het beter dan in de thuiswedstrijd. Een mooie overwinning waarbij Tycho en Ellias fraai ongeslagen bleven. Voor Cedric is de 6e klas nog best pittig. Dit keer kwam hij niet tot winst.

SVE 6 – Shot 6:  2-3

De eerste ronde van de nacompetitie van de Starters! Een nipte en knappe overwinning voor onze talentjes. Kevin bleek ook dit keer niet te kloppen. Janneke kwam net niet tot winst. Samen wonnen ze knap het dubbelspel.

Bijmaat 6 – Shot 7:  4-1

Een moeilijke start van het 7e in de play-offs. Bij Bijmaat viel bijna alles de verkeerde kant op. Invallers Lotte en Isa kwamen niet tot winst. Roy wist fraai de eer te redden met 1 zege.

Bijmaat 7 – Shot 8:  1-4

Een mooie overwinning voor ons 8e! Isa won haar enkelspel, Lotte lukte dat niet, maar samen wonnen ze het dubbelspel! Invaller Roy liet zien van een andere klasse te zijn; hij won alles.