SHOT dichtbij degradatie naar 1e Klasse

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In de 8e speelronde van deze competitie ging SHOT bezoek bij koploper. Om enigszins kans te maken op degradatie had SHOT een grote stunt nodig. Die kwam er niet. SHOT ging met 9-1 hard onderuit.

SHOT speelde deze competitie in de vertrouwde basis met Henri ter Steeg, Martin Fransen en René de Gier. Voor SVE kwamen Peter Marijn, Christiaan Witteveen en Ron van de Maarel in actie.

Waar SHOT in thuiswedstrijd goed uit de startblokken kwam, keek SHOT deze avond van het begin tegen een achterstand aan. Henri, René en Martijn verloren alle drie hun eerste partij, waarbij Martin en René pas na vijf games hun tegenstander moesten feliciteren.

Henri en René begonnen goed aan het dubbel, maar naarmate de partij vorderde wist SVE de SHOT-ters steeds beter te ontregelen en zodoende de 4-0 op het scorebord te zetten.

In het tweede deel van de wedstrijd was SHOT vaak dichtbij. Veel partijen gingen over vier of vijf games, maar de beslissing viel steeds in het voordeel van SVE uit. Op het eind wist Henri toch een partij in het voordeel van SHOT te beslissen. Net als in de heenwedstrijd wist hij verdediger Ron van de Maarel te verslaan.

Na de 9-1 nederlaag is degradatie onvermijdelijk is voor de Soester tafeltennissers. De achterstand op Rega is simpelweg te groot. Vanaf 2011 kwam dit SHOT team continu uit in de hoogste afdelingscompetitie. Voor het eerst sinds 7 jaar dus geen hoofdklasse voor deze SHOT-ters.