Shot 5 kampioen bij de jeugd!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In de voorlaatste week van de najaarscompetitie van de jeugd is het 5e team van Shot al kampioen geworden. Met overmacht dus! Gefeliciteerd! Maar ook de andere teams lieten natuurlijk van zich spreken ….

Hoogland 2 – Shot 1:  8-2

Tegen de kampioen werd toch wel stevig verloren na de prima reeks van de afgelopen weken. Ook kopman Jackie kon daar, met 1 zege, weinig tegenin brengen. Ruben bleef zonder winst waar Boris het andere punt binnenbracht.

SVE 4 – Shot 2:  4-6

Tegenstander SVE kwam incompleet achter de tafel. Met 2 man bood het desondanks hardnekkig tegenstand, waardoor een nipte overwinning voor Shot het hoogst haalbare bleek. Trey en Jasper verloren beiden 1 keer. Ronnie ging verrassend 2 keer onderuit.

HTTC 2 – Shot 3:  6-4

Tegen de sterke ploeg uit Houten werd een nette 6-4 nederlaag geleden. De punten werden binnengebracht door Tijn en Jasper die beiden 2 keer wonnen. Leah kon dat geweld helaas niet volgen en bleef puntloos.

HTTC 3 – Shot 4:  7-3

De koploper uit Houten zou het het 4e heel moeilijk maken, dat stond wel vast. Glenn bleek daar echter niet door geïmponeerd en bleef knap ongeslagen. Maurits en Jimmy konden hem daarin helaas niet volgen en bleven puntloos.

Hoogland 4 – Shot 5:  3-7

Een duidelijke en afgetekende overwinning bekroont de prima competitie van het 5e. Kampioen met groet afstand op nummer 2. Khalid (nog niets verloren deze competitie) won weer alles. Tycho kon hem dat knap nadoen. Cedric moest alle tegenstanders feliciteren.

Bijmaat 5 – Shot 6:  5-0

Een onverwachte zeperd tegen de bovenaan staande Huizers. Janneke en Kevin konden beiden dit keer geen potten breken. Dat wordt volgende week, in de finale, ongetwijfeld beter!

TTVN 4 – Shot 7:  4-1

Ook het 7e trof de koploper als tegenstander. Het resultaat is dan best goed! Roy nam het tegenpunt van Shot voor zijn rekening. Laurens bleef zonder winst. Volgende week, in de finale, zijn de kansen beter!

Almere United 8 – Shot 8:  3-2

Een nipte nederlaag tegen de concurrent uit Almere. Dat gaan we volgende week natuurlijk recht zetten! Na een 2-0 achterstand kwam het 8e nog knap op 2-2 voordat Almere toch de winst naar zich toe haalde. Isa verloor 1 partij waar Lotte dat 2 keer overkwam.