Team 4 bij senioren toch kampioen!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De Duo-teams hebben dit najaar zeer goed gepresteerd. In de Trio-competitie leek de balans vooral negatief te worden. Tot team 4 op de allerlaatste dag toch met een sterke score het kampioenschap greep in de 3e klasse!

Trio:

SHOT 1 – Woerden 1:  3-7

Een nette uitslag tegen het sterke Woerden. Maar de strijd was hier natuurlijk al gestreden. Shot was al gedegradeerd en er stond niets meer op het spel. Het dubbelspel werd gewonnen en Henri en René pakten elk nog een punt. Shot 1 gaat in de 1e klas straks natuurlijk voor een kampioenschap.

Almeerspin 2 – SHOT 2:  6-4

Tegen ‘nummer 2’ Almeerspin liep het 2e tegen een kleine en ingecalculeerde nederlaag aan. De 4e plaats is daardoor het gevolg en dat is prima! De punten werden vooral gehaald door Paul. Hij was ouderwets op dreef en won alles. Axel wist nog een punt toe te voegen. Oeds, de laatste weken heel sterk bezig, miste nu de scherpte om te zegevieren.

Huizen 4 – SHOT 3:  3-7

Ook hier een wedstrijd zonder belang. Het 3e werd ook 4e in deze poule, al was de 3e plaats wel heel dicht bij! Pim had weer een goede dag en bleef ongeslagen. Joris (1) en Sascha (2) vulden de punten aan en natuurlijk het dubbelspel!

SHOT 4 – Huizen 5:  9-1

Een klinkende overwinning voor het 4e, alhoewel daarvoor best nog wel enkele 5-gamers afgerond moesten worden. Concurrent Over ’t Net werd daarmee keurig op het 2e plaan gehouden. Kampioen dus. Gefeliciteerd! Maria en Paul bleven ongeslagen, waar Patrick nog een puntje moest gunnen aan de tegenstander.

SHOT 5 – HTTC 3:  1-9

Voor het reeds gedegradeerde 5e was er weinig eer meer te behalen. Daarvoor was tegenstander HTTC gewoon te sterk. Uithuilen en opnieuw beginnen dus. De eer werd gered door Elsbeth. Sebastiaan en Adri kwamen niet tot winst.

Hoogland 3 – SHOT 6:  7-3

Een wedstrijd die er echt nog toe deed! Bij 7-3 winst zou het 6e kampioen worden in de 4e klas. Het werd echter 7-3 voor de kampioen Hoogland. Het verdriet daarom is niet al te groot bij deze routiniers, lijkt mij. Gerrit en Bert beten beiden 3 maal in het stof. De tegenpunten (2) kwamen van Herman.

SHOT 7 – HTTC 6:  6-4

Er waren nog steeds kampioenskansen voor het 6e. Maar dan had een 8-2 score neergezet moeten worden, zo bleek na afloop. Daarvoor was het 6e echter te slecht bij de les. Rex en Holger wonnen beiden 2 keer. Joop wist 1 tegenstander te pakken.

LTTC 5 – SHOT 8:  4-6

Een prima afsluiting van een prima competitie van het 8e in de 4e klas. Met een 3e plek op de eindranglijst. Barend (3 keer) en Jan (2 keer) pakten de punten. George kon daar geen punten aan toe voegen.

UTTC 8 – SHOT 9:  4-6

Een typische ‘Shot-9-uitslag’. Ook nu weer werd nipt gewonnen, waarbij weer Jackie ongenaakbaar was en alles won. Tristan en Rick zegevierden beiden 1 keer en ook het dubbel was (zoals zo vaak) een prooi voor het 9e. De 3e plaats in de lijst is het resultaat.

SHOT 10 – Hilversum 20:  7-3

Ook het 10 eindigde als 3e en dat is knap voor deze promovendus! Hekkensluiter Hilversum werd met gedegen spel verslagen. De punten werden dit keer gehaald door Jurgen die verrassend slechts 1 keer won waar Hans  (B.) 2 punten behaalde en Hans (de H.) een goede competitie afsloot met maar liefst 3 overwinningen!

 

Duo:

SHOT 1 – Smash 1:  4-1

Met het best lastige Smash had Shot toch weinig moeite. De competitie werd hiermee afgesloten met een mooie 2e plek. Nadat Henri de eerste partij nog liet glippen, werd daarna geen punt meer afgestaan. Henri won dus 1 keer, waar René beide partijen winnend afsloot.

Almeerspin 1 – SHOT 2:  3-2

Het 2e was al kampioen in de 2e klasse. Het gas ging er dus een beetje van af en zo werd in Almere nog verloren. Rowan en Reinier deelden in  de malaise en verloren beiden een wedstrijd en ook het dubbelspel.

Bijmaat 2 – SHOT 3:  0-5

Gewoon een dikke uitslag voor het reeds lang kampioen zijnde 3e. Op naar de 3e klasse dus! Martin en Herman wonnen soepeltjes al hun potten en ook het dubbelspel.