Prima start voorjaarscompetitie senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De voorjaarscompetitie is van start gegaan. Dan is het altijd spannend om te zien hoe de teams ‘staan’ in de eerste wedstrijd. Dat viel prima mee! Er vielen veel overwinningen te noteren.

Trio:

SHOT 1 – UTTC 1:  7-3

Het eerste team is er op gebrand het verloren gegane terrein te herwinnen. Kampioen worden in de 1e klasse is dan het enige doel. De start tegen het lastige UTTC was goed. De kopman van UTTC was een klasse apart en onverslaanbaar. Tegen de rest was SHOT wel opgewassen. Martin, Henri en René wonnen elk 2 keer en natuurlijk de dubbel.

SHOT 2 – SVO 2:  4-6

SVO 2 is een duidelijke kampioenskandidaat. Een krappe nederlaag mag dan een prima resultaat genoemd worden! Bij Shot waren Axel en Paul beiden sterk bezig met 2 zeges. Danny kwam niet zover ofschoon hij het de kopman van SVO wel zeer lastig wist te maken.

Bunshot 1 – SHOT 3:  1-9

Een vette uitslag voor het 3e in de 2e klasse. Er had eigenlijk een 10-0 op het bord moeten staan, maar Joris liet zich in de allerlaatste partij wel heel knullig de kaas van het brood eten. Sascha en Pim waren beter bij de les en wonnen alles gedecideerd. Evengoed een mooie start.

VTV 6 – SHOT 4:  5-5

Voor Rex en Holger was dit hun debuut in de 3e klasse. En dat is natuurlijk altijd spannend! Dat debuut verliep heel aardig. Rex pakte brutaalweg 2 punten mee uit Nieuwegein. Rex en Elsbeth sloten mooi aan met elk 1 punt. Zelfs het dubbel werd gewonnen, iets waarin de heren in elk geval geen grote reputatie hebben.

SHOT 5 – Hilversum 13:  1-9

Het 5e team had met wat geluk toch 3e klasse gekregen. En daar kan het ook best wel potten breken. Tegen Hilversum werd het, ondanks vele spannende 5-gamers, helaas toch een afdroger. Allemaal net niet dus. De eer werd gered door Herman, uiteraard in een 5-gamer.

ZTTV 2 – SHOT 6:  3-7

Een mooie solide overwinning op het kwetsbare ZTTV. Een team dus wat het 6e onder zich moet weten te houden. Barend was weer ouderwets bezig en won 3 keer. Ook George pikte 2 mooie punten mee en Jan wist de goede vorm van afgelopen najaar nog niet te verzilveren en won 1 keer.

SHOT  7 – VTV 8:  8-2

Een mooie royale winst voor het 8e. VTV had 2 spelers in de gelederen die hun huid duur verkochten. Joop miste nog de nodige scherpte en vastheid en vergooide daarmee 2 punten, waar Jackie en Sebastiaan de volle buit binnen haalden. Voor Jackie een fraai debuut in de 4e klasse!

Over ’t Net 5 – SHOT 8:  4-6

Een nipte overwinning tegen de bepaald niet zwakke Amersfoorters. In een mum van tijd stond het 1-5, maar de tegenstanders vochten zich toch naar een acceptabele uitslag. Tristan en Rick wonnen beiden 1 keer en Farhad toonde al direct zijn klasse met 3 fraaie overwinningen.

Huizen 9 – SHOT 9:  6-4

In en tegen Huizen leken de partijen in een zeer gelijk opgaande strijd op een gelijkspel uit te gaan komen. Huizen haalde echter knap de laatste 2 punten binnen en daarmee ook de winst. Jurgen won er twee, Hans Bartijn 1 en Hans de Heij had nog niet de goede vorm te pakken zoals hij die in het najaar etaleerde.

 

Duo:

SVE 1 – SHOT 1:  3-2

Een debuut voor deze jongens in de 1e klasse. En dat was gelijk hard werken tegen het sterke SVE. Reinier moest 2 keer zijn tegenstander feliciteren. Rowan wist 1 partij knap te winnen. Omdat ook het dubbel (altijd een sterk punt van dit team) werd gewonnen, kwam er toch een draaglijke stand op het scorebord.

SHOT 2 – ZTTV 2:  4-1

Een prima start voor het 2e in de 2e klasse. Waar Pim nog 1 partij moest inleveren tegen de sterke Daphne Tollenaar, wist Rob met sluw spel deze speler uit te schakelen. De andere speler van ZTTV was duidelijk een maatje zwakker.

SHOT 3 – REGA 1:  3-2

Ook het net gepromoveerde 3e begon gelijk met winst. De Nijkerkers leverden goed tegenstand, waardoor het na een 3-0 voorsprong toch nog 3-2 werd. Martin en Gerrit wonnen beiden 1 keer. Het dubbelspel gaf hier uiteindelijk de doorslag.