Stroeve start bij de jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De start van de jeugdcompetitie was voor veel teams niet gemakkelijk. Dat kwam onder meer omdat soms teams niet compleet waren en invallers nodig hadden. Desondanks zijn de verwachtingen voor dit voorjaar best goed!

Almere United 2 – SHOT 1:  7-3

Het eerste moest helaas incompleet vertrekken naar Almere. Dan sta je letterlijk al op achterstand, ook mentaal. Ruben won 1 wedstrijd en debutant Jasper kwam gelijk met 2 mooie punten terug. Snel vergeten deze wedstrijd. Thuis gaan we dit goed maken!

Hilversum 8 – SHOT 2:  7-3

Een wat verrassende nederlaag voor het 2e. Weliswaar stond het bij de rust nog 2-2 (door winst van Trey en in de dubbel), maar het vervolg leverde nog maar 1 punt op, dat ook weer door Trey gescoord werd. Ron was duidelijk niet in goede doen en ook Jasper bleef zonder winst.

Hilversum 9 – SHOT 3:  4-6

Deze debutanten in de 4e klasse pakten gelijk een overwinning mee naar huis. Opvallend was de glanzende hattrick van Glenn, maar ook Khalid en Ellias lieten met beiden 1 keer winst een goede indruk achter.

Hilversum 10 – SHOT 4:  7-3

Ook het 4e begon gehandicapt aan de wedstrijd. Alleen Quinten en Tycho waren beschikbaar. Quinten haalde een goed niveau en bleef ongeslagen. Debutant Tycho had nog teveel ontzag voor de tegenstanders en voor invaller Roy was dit niveau nog te hoog.

Hilversum 12 – SHOT 5:  9-1

Het 9e kreeg een wat geflatteerde pak voor de broek. Ook hier de nodige debutanten achter de tafel: Roy en Kevin. Kevin won direct de allereerste partij, maar daarna was koek op. Roy en Cedric bleven zonder winst.

VTV 4 – SHOT 6:  1-4

Het hoogste startersteam had een vliegende start. In Nieuwegein werd een mooie zege neergezet. Janneke verslikte zich in 1 partij. Laurens bleef mooi ongeslagen. Ook het dubbelspel was een prooi voor onze welpen.

SHOT 7: was deze week vrij!