SHOT wint maar overtuigt niet

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In de tweede wedstrijd van de competitie speelde SHOT andermaal een thuiswedstrijd. Wederom werd de winst binnengehaald, maar de 6-4 tegen Huizen was allerminst overtuigend.

Nadat de wedstrijd van vorige week tegen Over ’t Net was verplaatst, speelde SHOT deze week pas hun tweede wedstrijd van de voorjaarscompetitie. Om dat Hans van Gool nog steeds geblesseerd is en Martin Fransen niet beschikbaar was, speelde SHOT met een invaller. Axel Diemers nam deze taak voor zijn rekening en verscheen naast Henri ter Steeg en René de Gier achter de tafel.

De eerste drie partijen gingen redelijk snel. René en Henri wonnen beiden hun partij, Axel startte sterk maar moest in het vervolg van zijn eerste partij het onderspit delven. Het dubbelspel ging eenvoudig naar SHOT en daarmee kwamen de Soester tafeltennissers op een 3-1 voorsprong.

Na het dubbel speelde Axel zijn tweede partij, maar hij wist de muur die zijn tegenstander opwierp niet te slechten. De drie volgende partijen waren alledrie zeer spannend en moesten beslist worden in een vijfde game. Henri wist nipt te winnen, maar bij René viel het kwartje de kant op van de gasten uit Huizen. Axel pakte in zijn laatste partij vervolgens ook nog een winstpartij en bracht de stand op 5-3.

De eindstand kwam op 6-4 nadat René een slechte partij afleverde en Henri zijn eerste hattrick van de competitie scoorde. Hoewel SHOT weer een overwinning boekte, was het resultaat teleurstellend voor de SHOT-ters. “We gingen voor een grotere uitslag. Maar dat zat er vandaag helaas niet in.”, reageerde René de Gier na afloop.