Zeer wisselende resultaten bij de senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Alweer de 3e ronde van deze competitie. De resultaten waren zeer wisselend. Sommige teams kregen zwaar klop, anderen moesten vaak tevreden zijn met een krappe overwinning. Opvallend is dat het 1e, toch huizenhoog favoriet na de degradatie, deze rol nog geen glans kan geven. Nu is al duidelijk dat een paar teams in zwaar weer terecht gaan komen.

Trio

SHOT 1 – Huizen 3:  6-4

Het 1e speelde een zeer matige pot tegen een zeker niet imponerende tegenstander. Verzachtende omstandigheid was dat met een invaller (Axel) aangetreden moest worden. Henri haalde nog een ‘volle bak’, al was dat ook niet altijd met mooi spel. René kon de kampioensaspiraties niet in punten uitdrukken en won slechts 1 keer. Een score waarmee ook invaller Axel tevreden moest zijn. Gauw vergeten.

SHOT 2 – Woerden 2:  3-7

Woerden kwam met een team vol routiniers op de proppen, maar die waren het kunstje duidelijk nog niet verleerd. Na een 1-0 voorsprong door een knappe winst van Paul, tikten de tegenstander 6 punten op rij binnen voordat Danny en weer Paul de stand wat draaglijker konden maken. Oeds heeft nog niet de vorm van afgelopen najaar te pakken en bleef met lege handen staan.

SVE 8 – SHOT 3:  4-6

Een krappe maar degelijke overwinning van het 3e, dat hierdoor (weliswaar geflatteerd) ruim bovenaan staat. Na een vliegende start (0-3) liep het 3e solide door naar de nipte zege. Pim, Sascha en Joris deden hierbij niet voor elkaar onder en wonnen elk 2 potten.

Woerden 4 – SHOT 4:  8-2

Ook deze Woerden-tegenstander was SHOT te machtig. Tot 3-2 wist het 4e nog bij te blijven, maar daarbij was de koek op en werd toch een stevige afstraffing opgelopen. Martin en Holger pakten beiden 1 punt mee naar Soest, waar dat Elsbeth niet vergund was. Dat moet thuis beter.

Almere United 1 – SHOT 5:  8-2

Het verging het 5e al niet beter in de 3e klasse tegen de in opkomst zijnde vereniging uit Almere. Ook hier wist SHOT tot 3-2 ‘bij’ te blijven, dankzij winst in het dubbelspel en een zege van Bert. Daarna liepen de Almeerders, ondanks stevige tegenstand van SHOT, toch uit naar 8 punten. Gerrit en Herman kwamen niet tot winst.

TVS 3 – SHOT 6:  5-5

Een net gelijkspel in een (nog) niet erg overzichtelijke poule. Het 6e blijft in elke geval ‘in de plus’, want er is nog geen nederlaag geleden! Barend was weer ouderwets op dreef en bleef makkelijk ongeslagen. George en Jan voegden beiden 1 punt toe. Het dubbelspel was, zoals vaker, ook een prooi voor het 6e.

SHOT 7 – Woerden 7:  deze wedstrijd werd uitgesteld tot 2 maart.

Good Luck 3 – SHOT 8:  0-10

Het 8e haalde, nota bene met invaller Hans de Heij, maximaal uit in Bussum. Dat levert meteen ook de koppositie op in deze bescheiden poule (nu 5e en 6e klasse bij elkaar gevoegd zijn). Farhad bleef natuurlijk ongeslagen, maar dat genoegen hadden Rick en invaller Hans dus ook.

Good Luck 2 – SHOT 9:  4-6

Op de tafel ernaast trof SHOT ook een Good Luck-team. Dat leverde aanmerkelijk meer tegenstand op, maar niet genoeg om het 9e de van de eerste overwinning in deze competitie af te houden. Een echte teamprestatie, waarin Jurgen en Hans (Bartijn) 2 keer wonnen en Esther 1 keer.

 

Duo

NSV 1 – SHOT 1:  3-2

Voor de 2e keer een minimale nederlaag in de 1e klasse. Rowan kon het geweld goed aan getuige de 2 knappe zeges. Reinier had dat fortuin niet en moest 2 tegenstanders feliciteren. Verwacht mag worden dat de kansen (komende week) tegen HTTC en later Hilversum beter zullen zijn.

SHOT 2 – SVE 3:  4-1

Het 2e herstelde zich knap van de zeperd van vorige week. Gedecideerd werd SVE verslagen, waarbij Rob verrassend zijn laatste pot liet glippen. Paul wist beide punten in Soest te houden. Hier lijkt de middenmoot al gereserveerd voor het 2e.

SHOT 3 – Hilversum 4:  3-2

De 3e nipte zege op rij voor de promovendi in de 3e klas. Dit keer waren Herman en Gerrit achter de tafel verschenen en beiden wonnen 1 keer. Zoals vaker gaf het dubbelspel weer de doorslag. Prima competitie!