Veel uitgevallen wedstrijden bij de senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Omdat SHOT in het afgelopen weekeinde ook een landelijk ranglijsttoernooi voor de jeugd organiseerde, vielen er wat wedstrijden uit voor de (organiserende) senioren. Een beperkt programma dus met veel krappe nederlagen. Opvallend is dat alle duo-teams een prima plek op de ranglijst innemen na net te zijn gepromoveerd. Knap!

Trio

Elan 1 – SHOT 1:  uitgesteld tot 6 april.

Gispen 2 – SHOT 2:  uitgesteld tot 2 maart.

SHOT 3 – Rega 4:  uitgesteld tot 2 maart.

SHOT 4 – Hoogland 3:  3-7

Het sterke Hoogland had slechts 1 speler in de gelederen die te kloppen bleek. Martin, Holger en Rex wonnen hier dus alle drie van. Al met al moet het 4e nog de eerste overwinning gaan halen in de 3e klasse. Een zorgelijke competitie dus.

SHOT 5 – VEV 2:  3-7

Een onverwachte nederlaag tegen het geroutineerde VEV. Waar Bert (2x) en Gerrit (1x) nog potten konden breken, moest Herman helaas verstek laten gaan. Hij bleef puntloos. Ook hier wacht het team nog op de eerste overwinning, al waren de verwachtingen bij de spelers zelf vooraf al ‘bescheiden’.

SHOT 6 – Overhees 2:  uitgesteld tot 2 maart.

Huizen 7 – SHOT 7:  7-3

Tegen kampioenskandidaat Huizen had het 7e minder in te brengen dan verwacht. Na een 2-2 tussenstand (winst van Sebastiaan en het dubbelspel), waarbij Jackie nog met 12-10 in de 5e game verloor, wist Sebastiaan op de stand van5-2 weer een tegenpunt te scoren. Sebastiaan dus de man van de dag. Jackie en Joop bleven puntloos.

Hilversum 21 – SHOT 8:  4-6

Tegen Hilversum, met oud-Shotter Freek van der Helm in de gelederen, werd een nipte maar gedegen zege geboekt. dat Farhad alles zou winnen, was geen verrassing. Verrassend was wel dat Rick puntloos bleef, waar Tristan alle partijen in winst wist om te zetten. Ondertussen staat het team gewoon bovenaan in de 5e klasse!

Laren 3 – SHOT 9:  6-4

Even leek het 9e tegen een forse zeperd aan te lopen getuige de 5-1 tussenstand. Daarna wist het 9e nog knap terug te komen en naar huis te gaan met een minieme nederlaag. Jurgen was weer kopman met 2 zeges. hans en hans wonnen beiden 1 partij. Nuttige punten, want de strijd onderin is fel.

 

Duo

SHOT 1 – HTTC 1:  3-2

De eerste maar krappe zege voor het 1e team. Geen probleem, in de ranglijst bezet het gewoon de 4e plek. Reinier en Rowan wonnen beiden 1 enkelspel en samen, zoals zo vaak, het dubbelspel. En dat was doorslaggevend!

Veenland 1 – SHOT 2:  3-2

Ook hier ging Patrick en Paul gelijk op. Beiden wonnen 1 partij, maar hier lukte die dubbel niet: een kleine nederlaag was het gevolg. Geen probleem op de ranglijst overigens: het 2e staat mooi in het midden.

HTTC 3 – SHOT 3:  3-2

Ook hier waren de partijen aan elkaar gewaagd. Ook hier droegen Gerrit en Martin beiden 1 punt bij, maar werd de dubbel niet gewonnen. Maar ook hier staat het team desondanks gewoon veilig.