Winstweekeinde voor de jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Een prima ronde bij de jeugd. Alleen bij de Starters waren de tegenstanders steeds sterker, maar het 1e team boekte zijn eerste overwinning! En de eerste SHOT kampioen lijkt in zicht te komen!

SHOT 1 – SVE 3:  6-4

Een pittige tegenstander waarvoor door het 1e dan ook alles uit de kast gehaald moest worden. Na een 3-4 tussenstand, waren de laatste potten alle voor SHOT, waardoor de eerste zege van deze competitie een feit was. Ruben was wat onfortuinlijk, waardoor hij op 1 winstpartij bleef steken. Jasper en vooral Boris hadden meer geluk en wonnen beiden 2 keer.

SHOT 2 – Rega 3:  6-4

Een moeizame winst, waarbij het 2e niet helemaal bij de les leek. Er leek veel meer mogelijk. Jasper en een wat tegenvallende Ronnie bleven steken op 1 winstpunt, waar Trey met slow-motion pingpong toch 3 punten wist binnen te halen.

SHOT 3 – Almere United 4:  8-2

Een royale zege voor de nieuwkomers in de 4e klasse. Daarmee pakt ook het 3e mooi de koppositie in de poule! En dat is knap. Glenn en Khalid wonnen beiden al hun partijen. Ellias had minder fortuin, hij verloor 2 partijen op een ongelukkige wijze.

SHOT 4 – LTTC 2:  6-4

Ook het 4e haalde een mooie, maar nipte zege binnen. Tegen de concurrenten uit Lelystad werd de winst in de laatste 2 partijen veilig gesteld. Maurits bleef ongeslagen, waar Tycho (2x)  en Sven (1x) de nodige punten toevoegden.

SHOT 5 – ATC 3:  5-5

Tegen de veel oudere spelers uit Almere werden de punten keurig verdeeld. Een heel leerzame competitie voor dit team. Kevin en Cedric wonnen elk 1 partij. Maya won 2 potten en ook het dubbelspel werd overtuigend gewonnen.

SHOT 6 – SVO 3:  1-4

Laurens was ziek en zus Marlieke trad daarom hier aan als invaller. Tegen de sterke tegenstander wist Janneke nog mooi een punt te pakken. Marlieke kwam niet zo ver en moest, ondanks gamewinst en een duidelijk verbeterend spel, 2 tegenstanders feliciteren.

SHOT 7 – Almere United 6:  1-4

Ook hier was de tegenstander (de koploper) de betere. Zoals gebruikelijk pikt Isa dan toch wel weer een puntje mee. Dat lukte Lotte niet dit keer, al was zij vaak wel dichtbij. Ook het dubbelspel werd, na winst in de eerste game, toch verloren.