Dreun voor 1e seniorenteam

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het 1e team gaat voor het kampioenschap in de 1e klasse, maar kreeg afgelopen week een gevoelige dreun te verwerken bij UTTC, waardoor alles weer open is. Andere SHOT-teams deden het gelukkig vaak veel beter.

Trio

UTTC 1 – SHOT 1:  7-3

Zoals we vorige week al zeiden, zou deze wedstrijd meteen de beslissing kunnen brengen voor het 1e als er werd gewonnen. Dat liep echter heel anders. Waar thuis nog royaal met 7-3 gewonnen werd, waren de cijfers nu precies omgekeerd. Na een 3-0 achterstand kwamen de SHOTters nog knap terug tot 3-2, maar daarna bleef UTTC met veel overtuiging spelen en overklaste het ons 1e. Hans en Martin wisten beiden 1 punt te pakken. René moest alle tegenstanders feliciteren. De strijd om het kampioenschap is nu weer helemaal open.

SVO 2 – SHOT 2:  7-3

Een redelijke voorspelbare overwinning voor SVO, dat gewoon een sterk team heeft. Even leek het erop dat Axel als enige weerwerk kon leveren tegen de spelers uit De Meern; hij won knap 2 partijen. Oeds verraste echter vriend en vijand door in de laatste wedstrijd de kopman van de tegenstanders te verslaan. Danny bleef zonder winst. Een draaglijke nederlaag was het resultaat.

SHOT 3 – Bunshot 1:  10-0

Tegen de hekkensluiter de maximale score halen is natuurlijk altijd lekker. Waar Joris in de uitwedstrijd nog liep te dromen, was hij nu goed bij de les en won 3 maal, net als teamgenoten Sascha en Pim. De koppositie kon zo weer een beetje versterkt worden. Komende week, tegen de andere degradant, moet SHOT dit kunstje zien te herhalen.

SHOT 4 – VTV 6:  6-4

Een mooie zege op concurrent VTV. Maar om VTV echt te achterhalen was een grotere score nodig geweest. Het blijft dus hard werken voor het 4e voor behoud in de 3e klasse. Martin, Holger en Rex wonnen gebroederlijk elk 2 partijen. Het dubbelspel ging helaas verloren.

Hilversum 13 – SHOT 5:  6-4

Waar thuis nog geflatteerd met 9-1 werd verloren van deze tegenstander, wist het 5e in Hilversum een beheerste 6-4 nederlaag te boeken. Netjes! Gerrit en Bert wonnen elk 1 partij, waar Herman 2 keer wist te winnen. Op de ranglijst blijft het daardoor ongemeen spannend.

SHOT 6 – ZTTV 3:  3-7

Een onverwacht verlies tegen laagvlieger ZTTV. Barend wist weer knap ongeslagen te blijven maar George en Jan misten het venijn in hun spel op de tegenstanders punten afhandig te maken. Voor de klassering levert dit nog geen problemen op, maar de concurrentie nadert!

VTV 8 – SHOT 7:  4-6

Een nette zege van het 7e tegen concurrent VTV. Maar deze overwinning was vooral te danken aan Sebastiaan en invaller Farhad, die beiden maximaal uithaalden. Joop, al weken tobbend met de vorm, was volledig van slag en bleef zonder winst. Omdat vast teamlid Jackie langdurig geblesseerd lijkt, is hier dus nog veel werk aan de winkel.

SHOT 8 – Over ’t Net 5:  9-1

Het bovenaan staande 8e komt in een euforische stemming. De wedstrijden gaan steeds gemakkelijker gewonnen worden. Ook de Amersfoorters (uit nog maar nipt gewonnen) werden nu royaal opzij geschoven, waarbij alleen Rick nog een steekje liet vallen. Tristan en Farhad bleven beiden ongeslagen. De voorsprong op de concurrentie blijft indrukwekkend.

SHOT 9 – Huizen 9:  8-2

Een prima overwinning op nummer 2 Huizen. Daarmee komt ook het 9e op een mooie 3e plaats terecht, maar ook heel dicht bij de koploper! Ook de winst was een mooie teamprestatie: Hans en Hans wonnen beiden 2 keer waar Jurgen maar liefst 3 maal wist te winnen. Probleemloze competitie voor het 9e.

Duo

SHOT 1 – SVE 1:  2-3

Tegen het sterke SVE bleef het 1e goed overeind. Rowan en Reinier wonnen beiden 1 keer, maar wisten (zeer uitzonderlijk) niet het dubbelspel te pakken, waardoor een kleine nederlaag het gevolg was. Dat is wel het verhaal van dit team: veel kleine nederlagen, wat handhaven best moeilijk maakt.

ZTTV 2 – SHOT 2:  0-5

Een stevige winst voor het 2e en een mooi competitiedebuut voor Mark na vele jaren absentie. Marken Paul bleven beiden ongeslagen en zetten met deze uitslag het 2e team op een mooie 2e plek.

Rega 1 – SHOT 3:  1-4

Prima zege tegen de bescheiden Nijkerkers. Gerrit liet zich in de laatste pot nog de kaas van het brood eten, waar Herman fraai 2 keer won. Voor de stand maakt het weinig verschil. Het 3e staat mooi in de middenmoot.