Top weekeinde voor de jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

We hebben afgelopen weekeinde pas ronde 4 gespeeld bij de jeugd. Dat was wel een prima ronde, waarin veel teams in de plus bleven. Alleen het 2e team ging onderuit.

Rega 2 – SHOT 1:  2-8

Eindelijk een lekkere royale uitslag. Tot dusver had het 1e vooral de toppers uit de poule ontmoet; nu trof het het lager geplaatste Rega en dat werd direct vertaald in klinkende cijfers. Verrassend werd het dubbel verloren en Jasper verslikte zich nog in een tegenstander. Boris en Ruben haalden beiden de volle buit binnen. De uitdaging, in deze poule, is om bij de beste 4 te komen, wat recht geeft op een nacompetitie in de top.

Bijmaat 2 – SHOT 2:  7-3

Tegen koploper Bijmaat was een nederlaag ingecalculeerd. Toch was SHOT 2 niet bij voorbaat kansloos! Een gelijkspel was zeker mogelijk geweest. Nu bleven Jasper, Trey en Ronnie allen op 1 winstpartij steken. Er zal toch wel een tandje bij moeten, want inmiddels is het team in de staart van de poule beland.

Bijmaat 4 – SHOT 3:  3-7

Een mooi resultaat tegen de naaste concurrent voor de titel. Pas bij een 6-1 voorsprong begon Bijmaat echt tegengas te geven. Glenn bleef weer eens ongeslagen. Khalid deed het met 2 zeges niet veel slechter en verrassend was de invalbeurt van Tijn die ook mooi 1 punt meepikte. De voorsprong op de ranglijst wordt maar groter …

Bijmaat 5 – SHOT 4:  0-10

Zo! Die uitslag staat! Altijd lekker om een keer met maximale cijfers te winnen. Met deze uitslag meldt het 4e zich ook meteen in de bovenste regionen van de poule. Verantwoordelijk voor deze cijfers waren dit keer Quinten, Maurits en Sven.

UTTC 2 – SHOT 5:  3-7

De eerste overwinning voor het 5e. En een sprong naar de 4e plek in de poule! In recordtijd werd een 5-1 voorsprong opgebouwd, waarbij alleen het dubbel verloren werd. Cedric toonde zich van zijn beste kant door 3 keer te winnen, wat ook Maya hem nadeed. Roy won 1 partij en kan daarmee best tevreden zijn.

SHOT 6 had een vrije week en kwam dus niet in actie.

Bijmaat 8 – SHOT 7:  2-3

Het 7e team maakte het Shot-feestje bij Bijmaat compleet door nipt te winnen. De meeste punten werden gemaakt door Isa, die een sterke dag had. Lotte en Marlieke kwamen in het enkelspel niet tot winst, maar wisten samen wel het dubbelspel binnen te halen. Knap!