En toen waren het er nog twee …

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Bij de senioren zijn we weer een beslissing rijker: het 1e lijkt definitief uitgeschakeld voor het kampioenschap. Alleen het 3e en 8e team zijn nog (sterk) in de race voor de titel.

Trio

Over ’t Net 1 – SHOT 1:  8-2

Thuis nog met 10-0 gewonnen! Dan denk je, dat wordt weer een ruime uitslag voor SHOT. Nee dus. Over ’t Net verscheen met 3 totaal andere spelers achter de tafel. Betere spelers! En als dan ook alles tegen zit dan verlies je met 8-2. Henri en René wonnen beiden 1 maal. Hans had geen fortuin en verloor alles nipt. Weg kampioenschap.

SHOT 2 – SVE 6:  10-0

Tja, een forse zeperd van het 2e tegen de koploper. En toch waren er best kansen op winst, maar op de beslissende momenten was SVE dan wel beter. De ballen werden dit keer geraapt door Oeds, Paul en Danny. Axel deed nog mee in het dubbel, maar kon ook het verschil niet maken. In de stand maakt dit de situatie natuurlijk niet rooskleuriger …

Hilversum 10 – SHOT 3:  3-7

Het laag geklasseerde Hilversum had nu zijn sterkste man opgesteld en dat maakte wel verschil. Deze speler wist zowel Joris als Sascha te verschalken. Pim bleef netjes ongeslagen. De koppositie is niet in gevaar gekomen.

Hilversum 15 – SHOT 4:  5-5

Tegen de hekkensluiter behaalde het 4e een mager gelijkspel. Om nog uit de degradatiezone te komen had het 4e hier fors uit moeten halen. Nu blijft het 4e op de 5e plek hangen. De punten werden gemaakt door Holger die 2 keer won en Rex en Martin die beiden 1 keer tot winst kwamen.

SHOT 5 – LTTC 3:  7-3

Kijk, eindelijk een mooie uitslag! Twee zeer aanvallend ingestelde ploegen lieten een aantrekkelijke wedstrijd zien. Uiteindelijk trok SHOT het vaakst aan het langste eind. Bert en Herman wonnen beiden 2 keer. Gerrit bleef heel mooi ongeslagen. Het 5e, ook in degradatienood, blijft daardoor nog zicht houden op handhaving!

Gispen 6 – SHOT 6:  8-2

Als zelfs kopman Barend en maar 2 wint, dan is de tegenstander duidelijk sterk. Tegen koploper Gispen kwamen George en Jan niet aan te pas. Een forse nederlaag dus. Het loopt de laatste weken toch al niet lekker. Het drijfzand van de degradatiezone komt steeds dichterbij …

SHOT 7 – Veenland 1:  6-4

Een schijnbaar aardige uitslag. Maar hekkensluiter Veenland kwam slechts met 2 man naar Soest en dan is deze uitslag dus niet sterk. Maar ook het 7e was gehandicapt. Vanwege de langdurige blessure van Jackie was Jurgen vandaag de invaller en hij won 1 partij! Joop en Sebastiaan deden het niet veel beter. Ook zij wonnen beiden 1 van hun 2 partijen.

LTTC 8 – SHOT 8:  2-8

Een mooie zege van het 8e, dat de koppositie hiermee alleen maar verder uitbouwt. Niet alleen Farhad bleef (zoals altijd) ongeslagen; ook Tristan deed hem dat knap na. Rick verspeelde de eerste partij maar was daarna ook niet meer te kloppen. Alleen het dubbelspel was vreemd genoeg een misser.

Almere United 3 – SHOT 9:  3-7

Thuis had het 9e nog fors klop gekregen van deze tegenstander. Nu waren de rollen omgedraaid. Een gedegen overwinning nu tegen deze (toch wel) kampioenskandidaat! Jurgen tikte weer 2 mooie punten binnen. Esther won 1 keer en Hans (de Heij) was de kopman van de dag met 3 fraaie zeges! Prima competitie voor het 9e.

 

Duo

SHOT 1   De wedstrijd werd uitgesteld naar 6 april.

SHOT 2 – Over ’t Net 1:  1-4

Tegen de koplopers uit Amersfoort werd een bepaald niet kansloze pot op tafel gelegd. Het scheelde vaak maar heel weinig, maar Over ’t Net hield het hoofd koel en pakte toch de meeste punten. Patrick bleef daardoor zonder winst waar Rob nog de eer voor het 2e wist te redden. Voor de ranglijst is dit niet dramatisch.

SHOT 3 – SVE 4:  1-4

In de strijd voor handhaving leed het 3e toch wel een forse nederlaag tegen de dames van SVE. Concurrent HTTC pakte verrassend de koploper in. Degradatiezorgen daardoor voor het 3e. Gerrit moest het afleggen tegen de sterk blokkende dames, waar Martin nog wel een winstpartij uit het vuur wist te slepen.