Shot jeugd struikelt in Lelystad

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Een week met, over het algemeen, prima resultaten bij de jeugd. Maar het 1e team leed een onverwachte nederlaag in Lelystad en zal alle zeilen bij moeten zetten om de play-offs te halen.

LTTC 1 – SHOT 1:  7-3

Met Tristan als invaller voor Boris toog het 1e naar Lelystad. Een tegenstander die geklopt leek te kunnen worden, of tenminste op een gelijkspel gehouden moest kunnen worden. Het liep allemaal even anders. LTTC bleek moeilijk te bespelen en liet SHOT nauwelijks in zijn spel komen. Tristan, als invaller, deed het opperbest met 2 zeges. Ruben wist 1 punt toe te voegen en Jasper had gewoon een off-day en bleef met lege handen staan.

Huizen 1 – SHOT 2:  3-7

Na enkele mindere weken wist het 2e nu een goede wedstrijd neer te zetten in Huizen. Dat was nodig omdat (in een poule met weinig verschillen) het team in de staart van de poule was beland. Eén Huizen-speler bleek alle Shotters te machtig te zijn. De rest was geen probleem. Jasper, Ron en Trey wonnen dus allen 2 partijen. En weer een plek in de middenmoot!

TVP 1 – SHOT 3:  3-7

Het 3e team gaat onverdroten door met het winnen van wedstrijden. Nu was Putten de klos. Glenn bleef weer ongeslagen, Khalid was, zoals vaker, goed voor 2 overwinningen en Ellias bracht 1 punt mee naar huis. De voorsprong op de rest blijft groot.

Elan 1 – SHOT 4:  6-4

Een kleine nederlaag tegen een lastige tegenstander in een lastige zaal. Quinten en Maurits bleven beiden een beetje onder hun niveau met elk 1 zege. Tycho was echter in goede doen en won 2 van zijn partijen. Het dubbelspel wordt zelden gewonnen door dit team. Iets voor de training?

Woerden 3 – SHOT 5:  8-2

Dat het lastig zou worden tegen de koplopers uit Woerden, stond wel vast. Het werd dus punten sprokkelen. Dat viel nog niet mee. Maya en Kevin wisten beiden 1 puntje voor SHOT binnen te halen. Roy was minder fortuinlijk en moest alle tegenstanders feliciteren.

Woerden 4 – SHOT 6:  3-2

Een kleine nederlaag is netjes tegen een tegenstander die verder alles al met 5-0 gewonnen had. Laurens won 1 enkelpartij en samen Janneke werd het dubbelspel gewonnen. Keurig!

Huizen 3 – SHOT 7:  0-5

Een onverwacht ruime overwinning op de Huizers die hoger op de ranglijst stonden. Met deze zege staat het 7e ineens op de 2e plaats en gaat in de ‘kampioenpoule’ verder spelen na deze week! Isa (2 keer), Lotte (1) en Marlieke (1) bleven ongeslagen. Lotte en Marlieke wonnen ook het dubbelspel. Grote klasse!