SHOT revancheert zich tegen Huizen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na de onverwachte en grote nederlaag tegen Over ’t Net wilde SHOT zich revancheren. Slachtoffer van de Soester dadendrang was Huizen. In Huizen wist SHOT een fraaie 2-8 zege te boeken.

SHOT verscheen deze week met Martin Fransen, Henri ter Steeg en René de Gier achter de tafeltennistafel in Huizen. Bij Huizen, dat ook een 4-mansteam heeft, stonden Jurriaan Dekker, Danny Harthoorn en Ruben Lam in de basis.

Henri kwam als eerste in actie ,maar kwam slecht uit de startblokken. Tegen Ruben dolf hij het onderspit. René bekroonde een sterke partij met een 3-0 overwinning op Danny. Ook Martin wist zijn eerste partij te winnen en zette daarmee SHOT op voorsprong.

Een degelijke overwinning in het dubbel leverde het 3e punt. Hoewel Henri in het dubbel goed spel liet zien, kwam dit in het enkelspel nog niet uit de verf. Na vijf games moest hij Danny feliciteren. Halverwege een 2-3 tussenstand.

SHOT trapte daarna het gaspedaal stevig in. De resterende vijf partijen gingen allemaal naar SHOT. René speelde 2 spannende vijfgamers. Tegen Jurriaan kreeg René in zowel de 3e als de 4e game matchpoints tegen. In de vijfde game ging een 7-0 voorsprong vervolgens in rook op, maar na een geslaagde time-out trok René de beslissende game met 11-7 naar zich toe. Ook tegen Ruben was een 5e game nodig voor René om de winst naar zich toe te trekken. Ook Martin behaalde zijn hattrick en Henri wist zijn 3e enkelspel in winst om te zetten.

Doordat UTTC punten verspeelde tegen Elan is de achterstand op de koploper wat kleiner geworden. Komende week speelt SHOT de laatste thuiswedstrijd. Dan ontvangen de Soester tafeltennissers het Baarnse Elan.