De eerste returns nu ook bij de jeugd gespeeld

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

We zijn bij de jeugd begonnen met de returns. Deze week gemengde resultaten; het was hard werken voor de Shotters.

SHOT 1 – TTVN 1:  6-4

Een nette uitslag tegen het team uit Nieuwegein. Shot is nog steeds in de race voor plaatsing in de kampioens-play-off, maar had daarvoor eigenlijk een beter resultaat moeten neerzetten. Komende week de laatste kans om plaatsing te bereiken. Het gaat erom spannen! De punten werden eendrachtig gehaald door Ruben, Jasper en Boris, die alle drie 2 keer wonnen.

SHOT 2 – Hilversum 8:  4-6

Een nipte verliespartij van het 2e. Het komt er soms allemaal net niet uit. Dat beeld bleef ook nu hangen. Ron won 1 pot, Jasper dolf 3 keer het onderspit. Trey bleef soeverein overeind en won 3 keer. In deze poule blijft alles mogelijk.

SHOT 3 – Hilversum 9:  6-4

Het 3e team blijft gewoon winnen, al ging het dit keer niet gemakkelijk. Glenn werd van zijn 100% af gehaald en verloor, zo gaat dat vaak, meteen 2 partijen. Gelukkig bleef Khalid onverstoorbaar doorgaan met 2 mooie punten. Dat deed ook invaller Quinten knap: 2 keer winnen! Maar nog gewoon op kop!

SHOT 4 – Hilversum 10:  5-5

Ook hier Hilversum als tegenstander. Helaas moest met een invaller (Cedric) aangetreden worden die niet tot winst kwam. Dat lukte Tycho wel 1 keer. Quinten (al goed als invaller bij het 3e) was helemaal op toeren en bleef mooi ongeslagen.

SHOT 5 – Hilversum 12:  2-8

Een pittige pot voor het 5e. De spelers van Hilversum waren ouder, maar hadden ook meer slagkracht. De punten werden gepakt door Cedric (1 keer) en Maya (ook 1 keer), waar Kevin verrassend zonder overwinning bleef. Niet getreurd; er wordt veel geleerd!

SHOT 6 – Gispen 3:  3-2

De eerste wedstrijd in de nacompetitie en meteen een mooie zege! Spannend was het wel: 2 partijen in 5 games. Laurens bleef knap ongeslagen. Invaller Lotte deed ook goed mee door 1 punt te pakken.

Almere United 6 – SHOT 7:  5-0

Tja, dat was even slikken. Het 7e had zowaar de kampioenspoule bij de starters gehaald en kreeg in de eerste wedstrijd flink klop. Maar dat was wel geflatteerd! Alle partijen werden in 4 of 5 games gespeeld, dus SHOT heeft prima tegenstand geleverd!