SHOT 8 kampioen bij de senioren!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Er gebeurde weer van alles bij de senioren, maar 1 ding is zeker: SHOT 8 haalde glorieus het kampioenschap binnen. En het 3e team heeft ook zijn kansen zeer vergroot! De keerzijde zien we vooral in de Duo-competitie: veel teams staan op degraderen nadat zij alle in de vorige competitie kampioen waren geworden.

Trio

SHOT 1 – Elan 1:  6-4

Elan zit in degradatienood en kwam met Pierre Faes opdagen die gewoon tot de sterkere 1e-klassers gerekend moet worden. Na een vlotte 3-0 voorsprong werd het dus toch een taai gevecht waarin maar nipt werd gewonnen. Henri was dit keer de kopman met de volle winst. Hans toont ook een goeie vorm met 2 punten. René heeft een mindere periode en haalde 1 punt binnen.

SHOT 2 – Gispen 2:  8-2

Een klinkende uitslag tegen de nummer-laatst. Dit gaat het 2e niet redden voor behoud, maar het is gewoon lekker om eindelijk eens royaal te winnen. Axel bleef fraai ongeslagen, waar Oeds en Paul beiden 2 winstpartijen konden toevoegen.

Rega 4 – SHOT 3:  1-9

Een knetterende zege waar thuis nog miezerig gelijk werd gespeeld. En met deze winst doet het 3e ook zeer goede zaken in de strijd om het kampioenschap. In de laatste wedstrijd zijn 5 punten genoeg voor de titel! René deed weer eens mee en was meteen weer goed voor een hattrick. Dat deed Joris hem keurig na! Het ene puntje voor de tegenstander werd geofferd door Pim.

Hoogland 3 – SHOT 4:  8-2

Hoogland werd kampioen en liet nauwelijks kruimels voor het 4e liggen. Het werd dus dik klop. Degradatie is daardoor nu vrijwel onontkoombaar. Holger en Martin wisten beiden nog een tegenstander te verschalken, iets wat Elsbeth niet voor elkaar kreeg.

VEV 2 – SHOT 5:  8-2

Ook het 5e verkeert in de 3e klas in  dezelfde situatie als het 4e en ook hier heeft de forse nederlaag de kansen op behoud geminimaliseerd. Zoals zo vaak, was er veel meer strijd dan de uitslag doet vermoeden. Herman redde de eer en ook het dubbel werd gewonnen. Gerrit en Bert bleven met lege handen achter.

Overhees 2 – SHOT 6:  4-6

Het 6e moest ‘uit’ naar de buren en haalde (net als thuis) een kleine zege binnen. De punten werden voorspelbaar binnengehaald: Barend bleef ongeslagen, jan won 2 keer en George 1 keer. De competitie is een gelopen race. Mooie middenmoot.

SHOT 7 – Huizen 7:  deze wedstrijd is uitgesteld naar volgende week.

SHOT 8 – Hilversum 21:  6-4

Tegen de directe concurrent werd het kampioenschap in de 5e klas nu al veilig gesteld. De voorsprong is immers zeer royaal. Jammer dat Rick steeds aan het kortste eind trok en dus niet tot winst kwam. Tristan en Farhad hadden beiden het vizier scherper staan en wonnen alles. Overtuigende titel!

SHOT 9 – Laren 3:  deze wedstrijd was weken geleden al vooruit gespeeld. Het 9e was dus vrij.

 

Duo

HTTC 1 – SHOT 1:  4-1

Reinier was weer absent. Joris was de invaller. Dat helpt natuurlijk niet als de punten hard nodig zijn. Degradatie is daarmee een feit. Rowan wist zijn eerste wedstrijd nog te winnen. Joris kreeg dat helaas niet voor elkaar.

SHOT 2 – Veenland 1:  1-4

Het 2e moest met invaller Herman aantreden (en dat voor een 6-mans team!). Dat haalde de angel er natuurlijk wel uit. Patrick kon de eer redden en pakte dus 1 punt. Herman bleef zonder winst. In de laatste wedstrijd dient tegen concurrent Bijmaat gewonnen te worden voor handhaving.

SHOT 3 – HTTC 3:  2-3

Een krappe nederlaag, waar het dubbelspel bepalend was voor het resultaat. Veel strijd maar helaas dus toch verlies. Herman en Gerrit wonnen beiden 1 punt. jammer, want dit was waarschijnlijk de laatste kans voor behoud.