SHOT sterkste in derby tegen Elan

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In de 9e speelronde nam SHOT het op tegen Elan, de buren uit Baarn. Waar SHOT nog een miniem kansje had op het kampioenschap, vecht Elan tegen degradatie. SHOT ging voor een ruime overwinning, maar moest zich uiteindelijk tevreden stellen met een kleine 6-4 overwinning.

Voor SHOT kwam deze keer Hans van Gool, Henri ter Steeg en René de Gier in actie. En er was deze keer extra support. Op zaterdag coacht Hans het voetbalteam van zijn zoon en het voltallige team kwam vrijdagavond naar de SHOT zaal om coach Hans aan te moedigen. Volop gezelligheid dus!

SHOT kwam goed uit de startblokken. Henri versloeg in de openingspartij Elan’s kopman Pierre Faes, Hans trakteerde zijn supporters op een mooie overwinning op Dennis Calis en René versloeg eenvoudig invaller Erik-Jan Breunesse.

Daarna sloop er toch wat zand in de Soester tafeltennismachine. Het dubbel ging verloren, en ook Hans moest tegen Pierre een nederlaag incasseren waarmee Elan terug kwam toch 3-2.

Toch bleef SHOT aan de goede kant van de score, al was de 6-4 overwinning aan de zuinige kant. Henri kende een prima avond en scoorde een hattrick. Hans boekte 2 overwinningen en René pakte één partij.

Het einde van competitie is inmiddels in zicht. Over twee weken is de laatste speelronde, daarvoor komen Elan en SHOT nog een keer in actie in de inhaalwedstrijd. SHOT stevent af op de 2e plaats in de ranglijst, koploper UTTC is echt uit het zicht verdwenen.