Een mager weekeinde voor de jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Alleen het 3e wist in het afgelopen weekeinde te winnen. Een taaie ronde dus dit keer voor de jeugd van SHOT.

Hilversum 5 – SHOT 1:  6-4

Een krappe nederlaag tegen een sterk team. Met dit resultaat komt het 1e in de B-poule terecht als vervolg op deze (nu afgesloten) halve competitie. Daarin is het mogelijk het sterkste team. Tegen de Hilversummers waren Ruben en Boris goed op dreef met elk 2 zeges. Jasper was wat te gehaast en miste daardoor steeds de boot.

HTTC 2 – SHOT 2:  8-2

Een gehandicapt 2e team had weinig in te brengen in Houten. Jasper ontbrak en Ron en Trey wisten allebei slechts 1 puntje weg te snoepen. Snel vergeten deze wedstrijd en de volgende gewoon winnen!

TTVN 2 – SHOT 3:  3-7

Het 3e stoomt gewoon door naar de titel. In Nieuwegein waren Khalid en Glenn beiden ongenaakbaar. Ze bleven knap ongeslagen. Invaller Tijn had weinig fortuin en bleef helaas zonder punten.

Rega 4 – SHOT 4:  6-4

In Nijkerk ging het 4e een tikje onverwacht onderuit. Na een aanvankelijke 2-1 voorsprong glipte de wedstrijd uit hun vingers en moest het 4e nog blij zijn de schade beperkt te houden tot deze nipte nederlaag. Maurits en Sven wonnen elk 1 pot. Kopman Quinten haalde 2 punten binnen.

TTVN 4 – SHOT 5:  8-2

De routine van TTVN gaf de doorslag in deze wedstrijd. Het was dus punten sprokkelen voor de Shotters. Dat lukte Cedric en Kevin beiden 1 keer. Voor Roy zat dat er niet in. Was leerzame wedstrijd.

Huizen 3 – SHOT 6:  3-2

In een zeer spannende en gelijk opgaande strijd legde het 6e toch het loodje in Huizen. Er werden veel games gespeeld. Janneke sloot 1 wedstrijd winnend af. Laurens, vorige week nog sterk bezig, won veel games, maar geen wedstrijd. Samen nog wel het dubbelspel!

SHOT 7 – Almere United 6:  0-5

Net als vorige week wel gewonnen games, maar geen gewonnen wedstrijden. Vooral Lotte was sterk op dreef. Maar Lotte en Marlieke wisten de wedstrijden niet te winnen dit keer. Dat wordt komende weken vast anders!