Pittig weekeinde voor de Starters bij de jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Speelronde 8 alweer. Er werden zeker goede resultaten behaald. Maar het 1e en de Starters hadden het zwaar …

Hilversum 6 – SHOT 1:  7-3

De eerste wedstrijd in de vervolgcompetitie werd een wat tegenvallende ervaring. Alleen tegen de 3e man wisten de Shotters potten te breken. Boris, Ruben en Jasper bleven daarmee elk op 1 winstpartij staan. Te weinig om een leuk resultaat mee terug te nemen. Volgende week gaat het hopelijk beter!

Rega 3 – SHOT 2:  3-7

Tegen de hekkensluiter van de poule werd een degelijke en ook logische zege behaald. Trey won fraai alles, waar Ron (2 keer) en Jasper (1 keer) ook succesvol waren. Het 2e staat nu weer mooi in de middenmoot. Vasthouden mannen!

Almere United 4 – SHOT 3:  2-8

De succesreeks gaat gewoon door! Ook in Almere werd weer royaal gewonnen. Glenn won weer 3 keer, maar ook Khalid wist knap 3 keer te winnen. Invaller Tijn wist 1 punt daaraan toe te voegen. Het kampioenschap is nu heel dichtbij.

LTTC 2 – SHOT 4:  3-7

Tegen het lager geplaatste LTTC werd weer een mooie overwinning behaald. Opvallend was dat 1 tegenstander onverslaanbaar was. Tycho, Quinten en Sven wonnen allen 2 keer en ook het dubbelspel. Ons 4e kan zomaar 2e worden in deze poule!

ATC 3 – SHOT 5:  5-5

Net als thuis ook nu weer een mooi gelijkspel tegen deze tegenstander. Na een 4-2 achterstand werd het toch nog gelijk! Kevin verbeterde zichzelf door nu 2 keer te winnen. Roy en Cedric pakten beiden 1 punt. En natuurlijk dat dubbelspel!

SHOT 6 – Rega 6:  0-5

Dit lijkt een kansloze nederlaag te zijn geweest, maar schijn bedriegt! Vooral Janneke was dicht bij winst, maar ook Laurens was niet kansloos. Dat geeft hoop voor de volgende wedstrijd.

SHOT 7 – Elan 2:  0-5

De leeftijdsverschillen zijn vaak best wel groot bij de Starters. Vooral omdat de Shotters nog heel jong zijn en toch al best sterk! Dat zag je ook terug tegen Elan. Techniek genoeg bij SHOT 7, maar de tegenstanders waren rustig en geduldig. Marlieke won duidelijk de meeste games. Lotte en Isa kwamen niet zo ver.