Shot 3 kampioen bij de senioren!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het zat er al een tijd aan te komen, maar er moest toch pittig voor gespeeld worden: Shot 3 (trio-competitie) is kampioen! Net als bij het 8e zullen de spelers gehuldigd worden tijdens het komende clubkampioenschap. De voorjaarscompetitie is hiermee voor de senioren afgerond.

Trio

Hilversum 7 – SHOT 1:  0-10

Tegen de hopeloos zwakke Hilversummers was deze uitslag verwacht. Toch liet met name Martin zich nog wel eens meesleuren in het zwakke niveau van de tegenstanders. Hij won 1 van zijn partijen dan ook ternauwernood! Die fout maakten Henri en Hans niet. Toch het einde van een ietwat teleurstellende competitie. Het 1e ‘ging’ voor een kampioenschap; de 2e plaats is het uiteindelijke resultaat.

Rega 2 – SHOT 2:  7-3

Een verwachte nederlaag tegen een overigens niet geweldig sterk Rega. Er waren zeker kansen! Met name de cursus ‘hoe speel ik tegen een verdediger’ mag hier nog wel eens gevolgd worden. Danny bleef zonder punten. Axel (1) en Paul (2) tikten de punten voor SHOT binnen. Eindresultaat: een 5e plek die degradatie oplevert naar de 2e klasse.

SHOT 3 – Huizen 4:  6-4

Er waren nog maar 5 punten nodig om kampioen te worden. Die punten werden bij een 5-1 voorsprong al gehaald en toen ging het gas er wat vanaf, waardoor Huizen toch een aantal punten kon scoren. Met name kopman René verslikte zich in de kopman van de senioren door met 11-9 in de 5e game te verliezen. Hij won de andere 2 potten. Ook Pim won 2 keer en Joris 1 keer. Een prima kampioenschap in de 2e klasse!

SHOT 4 – WIK 1:  2-8

Een wat vette nederlaag tegen de middenmoter uit Kockengen. Holger haalde nog knap 2 mooie overwinningen, maar Rex en Elsbeth konden hem hierin niet volgen. Het 4e is hiermee op een 5e plek geëindigd in de 3e klasse die (mogelijk) degradatie kan betekenen. Dat is aan de competitieleider.

SVE 11 – SHOT 5:  10-0

Een dik pak slaag voor ons 5e tegen het riant bovenaan staande SVE. Voor Gerrit, Bert en Herman viel er weinig eer te behalen. Ook hier wordt als eindplek een 5e plaats behaald in de 3e klasse, met (vermoedelijk) degradatie als gevolg. dat gaan we dus nog horen.

SHOT 6 – WIK 2:  6-4

Een heel net resultaat tegen een lastige tegenstander. Vooral Barend zette (door ongeslagen te blijven) een prima prestatie neer. George en Jan konden beiden hierin 1 punt toevoegen en ook het dubbelspel was een prooi voor het 6e. Het eindresultaat is een mooie 3e plaats in de 4e klasse.

Rega 5 – SHOT 7:  3-7

Bij Rega (met een 7-mans team!) is het altijd een verrassing wie achter de tafel verschijnen. Dit keer waren het 2 zwakke spelers en 1 heel sterke speler. Het spelbeeld en de uitslag waren helemaal daarmee in lijn. Sebastiaan, Joop en invaller Boris pakten allen 2 punten en heel mooi het dubbelspel. Het 7e eindigt hiermee als 3e in de 4e klasse.

Rega 6 – SHOT 8:  3-7

Het reeds kampioen in de 5e klasse zijnde 8e werkte routinematig de laatste wedstrijd af. Dat was soms aan het niveau af te lezen. Ook nu weer won Farhad al zijn partijen, waar Tristan (2) en Rick (1) konden aanvullen. Ook hier werd nuttig het dubbel verzilverd.

TOVO 2 – SHOT 9:  4-6

Een mooi sluitstuk op een prima competitie! Met een nipte 2e plaats in de 5e klasse als beloning. In deze laatste wedstrijd was dit keer Hans de Heij de ongeslagen kopman. Esther (1 keer) en Jurgen (2 keer winst) maakten de winst compleet.

 

Duo

SHOT 1 – Gispen 1:  1-4

In een poule waarin tot de laatste speeldag nog 4 (!) teams kampioen (waaronder Gispen) konden worden, werd het 1e geplet door de dadendrang van de Culemborgers. De eer werd gered door Reinier. Rowan had een mindere dag en kwam niet tot winst. Een sterke poule waarin het 1e (degradant) het loodje legde in de 1e klasse.

Bijmaat 1 – SHOT 2:  3-2

Een nipte nederlaag voor het 2e, dat hiermee net Bijmaat onder zich houdt en daarmee ook definitief handhaving bereikt heeft. Spannend was het dus wel! Mark en Patrick wonnen beiden 1 partij en stelden het behoud in de 2e klasse daarmee veilig.

Woerden 1 – SHOT 3:  3-2

Tegen koploper Woerden haalde het 3e knap nog 2 punten binnen, waar Woerden nog vocht om kampioen te worden! Netjes! Gerrit was de ster van de dag door 1 punt binnen te halen en samen met Martin het dubbelspel in te pikken. In het enkelspel kan Martin geen punt toevoegen. Het eindresultaat is een 5e plaats in de 3e klasse. Waarschijnlijk geen degradatie!