Ook SHOT 3 bij de jeugd kampioen!

shot

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het zat er al weken aan te komen, maar afgelopen zaterdag werd SHOT 3 in eigen huis met overmacht kampioen! Gefeliciteerd! We hebben nog 1 wedstrijdronde tegoed, maar die gaat geen andere kampioenen meer opleveren.

SHOT 1 – TTVN 1:  2-8

Een herhaling van de wedstrijd van 3 weken geleden. Toen werd nog gewonnen, maar nu was het, zonder Boris, duidelijk een tandje minder. Ruben pakte nog sterk 2 mooie partijen. Jasper tobt met de vorm en bleef, net als invaller Trey, op de ‘nul’ staan.

SHOT 2 – Bijmaat 2:  6-4

Tegen het bovenaan staande Bijmaat speelde het 2e een puike wedstrijd. Na een 1-3 achterstand kwam het 2e sterk terug en pakte alsnog de overwinning. Een getergde Ronnie bleef ongeslagen. Trey won 2 partijen en ook Jasper kon een punt toevoegen. Bijmaat dus nog even geen kampioen …

SHOT 3 – Bijmaat 4:  7-3

Met overtuiging pakte het 3e team de titel in de wedstrijd tegen de nummer 2. Grote klasse natuurlijk! Glenn was, na het dipje van vorige week, weer superieur en won alles. Ook Khalid gaat steeds zekerder spelen getuige zijn hattrick. Tijn was afgelopen weken productief, maar dat nu lukte dat niet; hij bleef zonder winst.

SHOT 4 – Bijmaat 5:  6-4

Ook dit Bijmaat-team moest eraan geloven. Zonder kopman Quinten werd toch een mooie zege geboekt. Maurits en Sven wisten beiden 2 punten te pakken. Tycho had minder fortuin en bleef op 1 punt steken. In de komende wedstrijd kan de 2e plaats veilig gesteld worden.

SHOT 5 – UTTC 2:  6-4

Een knappe overwinning tegen de ‘grote’ jongens uit Utrecht. Een echte teamprestatie! Eén tegenstander was niet te kloppen. Tegen de rest pakten Maya (2), Kevin (2) en Cedric (1) gedecideerd de punten. Een mooi plekje in de middenmoot.

SHOT 6 – Hilversum 13:  4-1

Een royale zege van onze Starters. Laurens had de vorm weer helemaal te pakken en bleef ongeslagen. Janneke liet zich in de laatste wedstrijd de kaas van het brood snoepen en liet dus een puntje liggen.

SVO 3 – SHOT 7:  4-1

Het 7e heeft het zwaar in de kampioenspoule, maar de eer werd fraai gered in de laatste wedstrijd door Isa. Lotte en Marlieke moesten alle tegenstanders feliciteren. Komende week de finaleweek voor de Starters. Een groot feest!