Eind goed, al goed

shot

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Ook voor de jeugd zit de competitie er nu op. De toernooien komen er nu aan. In de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie werden toch nog pittige noten gekraakt!

SHOT 1 – Rega 2:  7-3

Na een moeizame start, met een 1-2 achterstand, kwam het 1e toch knap op stoom. Vooral het spel van Ruben was weer eens ongrijpbaar voor de tegenstanders. Hij won alles. Boris timmerde 2 punten binnen en Jasper kon, na een dipje bij de 2e pot, toch knap zijn laatste wedstrijd binnenhalen tegen een verdediger.

SHOT 2 – Huizen 1:  6-4

De laatste weken weet het 2e goed te scoren. Ook nu weer een nipte maar duidelijke winst op Huizen. Nadat Ron de 1e wedstrijd noch schlemielig in de 5e game verloor, liep het team vlot uit naar een  6-2 voorsprong voordat de laatste 2 puntjes gemorst werden. Trey 3, Ron 1 en ook Jasper 1 winstpunt.

SHOT 3 – TVP 1:  8-2

Het reeds kampioen zijn 3e team bleef ook in de laatste wedstrijd sterk spelen. Invaller Quinten moest 2 tegenstanders feliciteren. Khalid (die de laatste weken een puike reeks neerzet) en Glenn bleven beiden mooi ongeslagen.

SHOT 4 – Elan 1:  9-1

In de strijd om de 2e plaats werd Elan wel heel duidelijk teruggezet. Een knappe zege! Quinten en Sven bleven beiden ongeslagen. Sven had daarvoor enkele Houdine-acts nodig. Maurits gunde de tegenstanders een puntje voor de eer.

SHOT 5 – Woerden 3:  3-7

De enige nederlaag van de middag. Maar tegen de kampioen mag dit een prima resultaat genoemd worden! Kevin pakte 2 mooie punten, Cedric pakte ook weer zijn puntje mee en Roy kwam in zijn afscheidswedstrijd niet tot scoren.

Bijmaat 7 – SHOT 6:  2-3

In de finale van de Starters werd knap gewonnen van de spelers uit Huizen. Het was weer een echte teamprestatie: Janneke en Laurens wonnen beiden 1 partij en samen het dubbelspel. Een 11e plaats (van de 18) was het resultaat, maar het had ook de 8e plaats kunnen zijn: het scheelde maar 1 punt!

Woerden 4 – SHOT 7:  4-1

In de Startersfinale trof het 7e in de kampioenspoule weer een sterke tegenstander. Marlieke redde knap de eer door 1 partij strak in 3-en te winnen. Lotte en Isa legden steeds net het loodje. In de eindlijst is het 7e op de 6e plek geëindigd en dat is veel hoger dan we bij de start van deze competitie verwacht hadden!