Koen Nederlands kampioen in het dubbelspel!

shot

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Bij het Nederlands kampioenschap voor Jeugdspelers heeft Koen Houtgast, samen met Robin Vos (Never Despair), de Nederlandse titel in het dubbelspel bij de Welpen,  voor zich opgeeist! Een fantastische prestatie van deze jeugdige speler!

Naast de titel in het dubbelspel waren er nog meerdere prijzen voor SHOT! In het enkelspel bij de jongens Welpen legde Koen beslag op de 3e plek.

Ook broer Luuk liet zijn batje spreken. In het enkelspel wist hij net als zijn broer Koen beslag te leggen op een  derde plaats. In het dubbelspel wist hij samen met zijn dubbelpartner Stef Koppejan het zilver te bemachtigen!

Een fraaie prestatie dus voor SHOT: 1x goud, 1x zilver en 2x brons. Met recht een prestatie om trots op te zijn! De heren Houtgast werden gecoacht door de vaste coaches Axel en Pim en enthousiast aangemoedigd door supporters Rob, Martin, René en Sascha.

Ook op zaterdag was SHOT met een grote delegatie van de partij. Isa, Maya, Marlieke, Laurens, Kevin, Jasper, Lotte streden onder begeleiding van coaches Axel, Sascha, Rob, René, Pim en Luuk voor wat ze waard waren. Helaas werden alle SHOT-ters in de poulefase uitgeschakeld, maar veel belangrijker: allemaal goed gespeeld en veel plezier gehad. Op naar het volgende toernooi!