Tussenstand senioren florissant

shot

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De najaarscompetitie bij de senioren is nu halverwege. Een mooi moment om even de tussenbalans op te maken. En die tussenbalans is best goed! Er staat 1 team op degraderen, maar verder zijn degradaties niet aan de orde, maar wel enkele kampioenschappen!

Trio-teams

SHOT 1

Na de wat teleurstellende competitie in het afgelopen voorjaar zit het 1e nu goed op het spoor in de 1e klasse. De ambitie is natuurlijk: kampioen worden! En de koppositie na 5 wedstrijden en de voorsprong op nummer 2 geven een prima gevoel over een naderende titel!

SHOT 2

Het 2e is het enige team bij de senioren dat troosteloos onderaan staat. Vooraf was er al weinig geloof op handhaving in de 1e klas bij deze jongens. Gewoon blijven bikkelen en, vooral, de sfeer goed houden!

SHOT 3

Het 3e wil duidelijk kampioen worden in de 2e klasse en dat lijkt ook prima te lukken. Het team staat nu aan kop. De marge met de concurrent is nog krap, maar met een slim uitvalrooster gaat dat probleem ook opgelost worden.

SHOT 4

Het 4e werd bij keuze alsnog in de 3e klasse geplaatst en dat maken deze mannen helemaal waar! Het team doet mee om het kampioenschap, maar moet af en toe ook achterom kijken; de verschillen in deze poule zijn klein!

SHOT 5

Het 5e team is soms een gelegenheidskampioen in de 4e klasse. In deze competitie lijkt dat niet te gaan gebeuren en dat zal binnen het team ook niet betreurd worden, denk ik. Nu bezet het team een 3e plek. De kansen op een kampioenschap zijn er overigens nog wel!

SHOT 6

Ook het 6e staat op een 3e plaats in de 4e klasse. Ook hier dus geen grote zorgen. De ambitie om te promoveren acht ik niet aanwezig hier. Iedereen zal dus tevreden zijn.

SHOT 7

Staat zomaar bovenaan in de 4e klasse en dat was vooraf niet zo vanzelfsprekend, maar wel gewenst. De marge met concurrent SVE is nog klein. Dat wordt dus nog een spannende competitie!

SHOT 8

Ook het 8ste staat op een stevige 3e plek. Maar een kampioenschap in de 5e klasse lijkt hier niet aannemelijk. Daarvoor is koploper Gispen al te ver uitgelopen. Probleemloze competitie dus.

 

Duo-teams

SHOT 1

Heeft, als degradant uit de 1e klasse, nog moeite om echt op gang te komen. Met de huidige 3e plaats lijkt een kampioenschap (te) ver weg. Maar we laten ons graag verrassen!

SHOT 2

Ons 2e team in de 2e klasse draait uitstekend en staat, verrassend ?, bovenaan. Ook de afstand tot de nummer 2 is al netjes. Een kampioenschap lijkt hier aanstaande. Netjes!

SHOT 3

In de 3e klasse staat het 3e team op een stevige 2e plek. Hier is alles nog mogelijk, waar mogelijk is dit team al lang tevreden met deze riante positie.

SHOT 4

Het 4e timmert goed aan de weg in de 5e klasse. Nu bezet het de 2e positie, maar de strijd om de titel is hier nog niet gestreden. Spannend dus en wie weet!