Spektakel bij jeugd vooral bij de Starters

shot

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De jeugdcompetitie is bijna afgelopen. Alleen de allerlaatste wedstrijden staan nog op het programma. Voor de meeste teams staat er niets meer op het spel. Bij de Starters (waarin SHOT nu maar liefst 4 teams laat deelnemen!) staat komende zaterdag echter het nodige spektakel te wachten als alle startersteams van alle verenigingen tegelijkertijd in 1 zaal hun laatste wedstrijd spelen.

SHOT 1

Debuteert in de 1e klas, maar is daar nog niet echt in staat om potten te breken. Zaterdag zal tegen Hilversum de competitie afgesloten worden. Maar de ervaring is zeer leerzaam en moet zich komend voorjaar gaan uitbetalen.

SHOT 2

Heeft zeer verrassend en sterk gedebuteerd in de 2e klas en staat nu op de 3e plek. Niet verwacht mag worden dat dit zaterdag tegen koploper HTTC nog zal gaan verbeteren.

SHOT 3

Ook dit team bezet de 3e plek, maar dan in de 4e klas. Ook hier zal zaterdag geen verbetering verwacht mogen worden omdat dan tegen koploper Hilversum aangetreden wordt.

SHOT 4

Dit team heeft in de 5e klasse niet de resultaten gehaald die we gehoopt hadden. Komende zaterdag kan tegen concurrent SVE mogelijk nog een stunt uitgehaald worden en 2 plaatsen op de ranglijst opgeschoven worden.

SHOT 5

Dit is het hoogste Startersteam van SHOT. In de finale (in Huizen) kan bij een goed resultaat tegen Elan de 1e plaats gehaald worden! Spannend!

SHOT 6 en SHOT 7

Zaterdag spelen SHOT 6 en SHOT 7 in de Startersfinale tegen elkaar. Het 6e kan nummer 8 worden in de eindlijst en het 7e kan 10e worden. Dat zijn prima resultaten voor deze zeer jonge teams.

SHOT 8

Kersvers in de starterscompetitie doet het 8e mooie wedstrijdervaring op. Op zijn best wordt een 14e plaats gehaald. Alle deelnemers aan deze finaledag ontvangen overigens een medaille met inscriptie.