Shot Starterskampioen!

shot

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op de slotdag van de najaarscompetitie van de jeugd troffen de Shotteams nog pittige tegenstanders. Nergens meer was het resultaat echt van belang behalve bij de Starters. Daar wist SHOT 5 de Startersfinale te winnen in een totaal van 16 Startersteams! Grote klasse natuurlijk. Gefeliciteerd!

Hilversum5 – SHOT 1:  6-4

Een mooie afsluiting van het 1e klasse debuut tegen een sterk Hilversum. Voor de eindrangschikking heeft dit geen gevolgen meer. Boris en Ruben wonnen elk 1 partij (maar lieten samen net de winst in het dubbelspel glippen). Jasper verraste met 2 mooie punten.

HTTC 2 – SHOT 2: 10-0

Het team uit Houten kon kampioen worden, maar moest daarvoor (om alle risico’s uit te sluiten) heel dik winnen. De uitslag doet een walk-over vermoeden, maar de praktijk wijst heel iets anders uit. Maar liefst 8 van de 10 partijen werden in de maximale 5 games beslist! Helaas trok Houten steeds aan het langste eind. Desondanks een mooie 3e plek in de 2e klasse.

Hilversum 10 – SHOT 3:  6-4

Een nipte nederlaag in een wedstrijd die tot de laatste game spannend was. Hilversum behaalde hiermee de titel in de 4e klasse. Kopman Quinten won 2 keer, waar Tijn en Maurits beiden 1 keer zegevierden over hun tegenstander. Ook hier een mooie 3e plaats.

SVE 3 – SHOT 4:  5-5

Een knap gelijkspel die echter net niet genoeg is om SVE op de ranglijst te passeren in de 5e klasse. Maar toch een mooi besluit van de competitie. Kevin en Tycho wonnen beiden 2 knappe partijen. Maya wist daar 1 mooi punt aan toe te voegen.

Elan 2 – SHOT 5:  0-5 (kampioen)

Om algemeen Starterskampioen te worden moest het 5e een voorsprong van 2 punten verdedigen in de slotwedstrijd. Dat lukte royaal door een klinkende 5-0 zege te laten noteren. Sinds vele jaren komt de Starterskampioen weer uit Soest met de namen Janneke en Laurens!

SHOT 7 – SHOT 6:  0-5

In de Startersfinale troffen 2 SHOT-teams elkaar, toevallig, op de laatste dag. Het 6e liet er geen gras over groeien en zette een resolute 5-0 neer. Het 6e werd daarmee uiteindelijk 8e en het 7e 11e in de eindrangschikking.

Huizen 2 – SHOT 8:  3-2

De Startersteams van SHOT zitten vol zeer jonge talentjes. Die van het 8e troffen met Huizen 2 toch wel wat relatief oudere spelers. Met veel bravoure kwam een toch een 1-2 tussenstand op het bord (dus voorsprong voor SHOT). Helaas wisten Lasse en Melle die niet vast te houden.