De jeugdcompetitie gaat weer van start

shot

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Eerdaags gaat de voorjaarscompetitie van start voor de jeugd van SHOT. Ook nu weer treedt SHOT aan met 7 teams, waarvan 3 bij de zogeheten Starters. Wat kunnen we verwachten? Een inkijkje.

SHOT 1 – 1e klasse

Het vlaggenschip van SHOT speelt weer in de 1e klasse. Waar het 1e team afgelopen najaar nog moeite had om mee te komen op dit niveau, mag nu verwacht worden dat er meer potten gebroken gaan worden. Een middenmotertje? Er zit ook weer een verre reis naar Lelystad bij.

SHOT 2 – 2e klasse

Het 2e team, toch al de revelatie afgelopen najaar in de 2e klas, moet dit voorjaar serieus tot de kanshebbers gerekend worden voor het kampioenschap. Dit homogene team treft (toevallig) veel teams in de buurt.

SHOT 3 – 4e klasse

In een toch behoorlijk gewijzigd samenstelling moet dit team toch weer in staat worden geacht goed mee te komen op dit niveau. Dit sterk verjongde team treft alleen in WIK een tegenstander ver van huis.

SHOT 4 – 6e klasse

Het eerste volledig Ping-Pong-Power (PPP) team dat zich nu meldt in de 6e klasse. PPP is de aanpak van SHOT om op nadrukkelijk jongere leeftijden leden te werven en op te leiden. Veel tegenstanders uit het ‘Utrechtse’. We zijn benieuwd!

SHOT 5 – Startersklasse

Nu ons kop-team in de Starterscompetitie. Ook afkomstig uit de PPP-school. Zij hebben inmiddels de nodige ervaring en gaan ongetwijfeld hoog meedraaien. Laat het maar gebeuren!

SHOT 6 – Startersklasse

De tweede competitie voor dit jonge PPP-team. En de vooruitgang is al heel erg zichtbaar! Veel speelkracht dus in dit team. Dat gaan we vast wel terugzien in deze voorjaarscompetitie!

SHOT 7 – Startersklasse

De nieuwste generatie PPP-ers die het in de competitie gaat proberen. Jong en onervaren. Maar ze hebben al een behoorlijke technische bagage. Daarmee gaan ze zeker goed meedoen dit voorjaar.