Grote uitdagingen voor Senioren

shot

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De voorjaarscompetitie staat op het punt van beginnen voor de senioren van SHOT. Op zich geen bijzonder feit. Maar na de overweldigende hoeveelheid kampioenen (6) in het afgelopen najaar bij de senioren, is het natuurlijk best een vraag of die teams het in de hogere klasse goed gaan doen? Of komt er een stortvloed aan degradaties?

Trio

SHOT 1 – Hoofdklasse

Het 1e team is weer terug op het niveau waarop het jaren (in dezelfde samenstelling) succesvol geacteerd heeft. Maar dat is natuurlijk nog geen garantie voor succes! Hoewel er enkele zeer pittige tegenstanders in de poule zitten (zoals SVE en Hilversum), zijn er reële kansen op handhaving. Dat zal dan ten koste van ATC en SVO moeten gaan. Een goede vorm is onontbeerlijk.

SHOT 2 – 1e klasse

Het oude 3e team heeft stuivertje gewisseld met oude 2e team. Het 2e speelt dus weer 1e klasse maar in een totaal andere samenstelling. Ook dit team is dit niveau wel gewend, maar lijkt echter nooit zeker van een voorspelbare en veilige klassering. Ook nu zal het wel afwachten worden of het een beetje wil gaan lopen. Maar daar hopen we natuurlijk wel op! Huizen is hier de zwakke broeder.

SHOT 3 – 2e klasse

Als verse degradant uit de 1e klasse wordt dit team geacht een behoorlijk potje mee te blazen in de strijd om de hogere posities. Een kampioenschap lijkt niet vanzelfsprekend, maar kan zeker niet uitgesloten worden. De poule lijkt niet al te sterk. We laten ons graag verrassen!

SHOT 4 – 2e klasse

De verrassende kampioen uit de 3e klasse mag zich opmaken voor de strijd om handhaving in de 2e klasse. Daar mogen we eerlijk over zijn: dat zal niet eenvoudig zijn. De sterkte van de poule lijkt mee te vallen, maar echt zwakke teams lijken er niet te zijn. Gewoon er voor gaan jongens!

SHOT 5 – 3e klasse

Ook dit team mag, na een kampioenschap, het weer eens proberen in de 3e klasse. En de poule lijkt daarvoor zeker kansen te geven! HTV moet bedwongen kunnen worden, maar ook Almeerspin en Woerden zijn kwetsbaar. Een leuke uitdaging dus. Verras ons mannen!

SHOT 6 – 3e klasse

Het wordt eentonig: ook dit team mag het, na een kampioenschap, in de 3e klasse gaan proberen. Afhankelijk van de opstelling zijn teams als Overhees, Hoogland en TVA kwetsbaar. Daar liggen dus kansen. Het wordt in elk geval een pittig gevecht voor handhaving. Gewoon doen!

SHOT 7 – 4e klasse

Het 7e mag het weer in de 4e klasse proberen en zal zich, zo moet verwacht worden, weer moeten richten op handhaving. Dat zal dan waarschijnlijk ten koste van ZETA en Rega moeten gaan. Rega is overigens een erkend jojo team met zeer sterke spelers en zeer zwakke spelers. Een hele klus!

SHOT 8 – 4e klasse

Een nieuw team in de 4e klasse. Dat zal zich waarschijnlijk ook vooral moeten richten op behoud van het 4e-klasseschap. Daarvoor moeten zeker Good Luck en waarschijnlijk ook Veenland verslagen worden. Huizen lijkt de kampioen. Scherp blijven en knokken!

SHOT 9 – 5e klasse

Vertrouwde gezichten in het 9e. HTTC en Tielse lijken hier te spelen om het kampioenschap. Maar ook de andere teams zijn sterk. De poule is zondermeer pittig! Dat wordt wellicht dus knokken voor behoud. Scherp blijven jongens!

 

Duo

SHOT 1 – 1e klasse

Het 1e heeft zich op miraculeuze wijze naar het kampioenschap geknokt. Dat moeten zij nu waarmaken in een pittige poule. Almeerspin en Vitac zijn de teams die daarvoor geklopt moet worden. In Vitac speelt overigens ene Danny Hilhorst! Dat wordt dus gewoon bikkelen.

SHOT 2 – 2e klasse

Het team was in de najaarscompetitie ‘even van de leg’, maar dit is natuurlijk gewoon een sterk team in deze klasse! En de poule lijkt niet al te sterk. Waarschijnlijk levert TTVN nog de meeste weerstand op. Kansen dus!

SHOT 3 – 3e klasse

Een zondermeer lastige poule voor het 3e. Vita lijkt de kampioen te worden. Maar wie vallen er uit? Veel teams lijken aan elkaar gewaagd. Daardoor ook een spannende poule. Afwachten dus.

SHOT 4 – 5e klasse

Gaat het 4e weer een poging doen voor de titel? Het is in deze poule lastig te zeggen wie er de dienst gaat uitmaken. Mogelijkheden voor het 4e zijn er zeker! We gaan het volgen!

SHOT 5 – 6e klasse

Debutanten in de competitie. En dat is altijd spannend. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prima gaat lukken. Niet te voorzichtig dus. Met bravoure!