in memoriam: Fred van de Haar

Motor-Fred

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Er was helaas geen ontkomen aan. Fred ‘de snor’ van de Haar heeft na anderhalf jaar strijd het hoofd moeten buigen. Hij overleed op donderdag 31 januari.

Met Fred verliezen we een warm, maar bescheiden, mens, die trouw was aan zijn passies: muziek, motoren en tafeltennis. Wellicht nog meer, maar die staan niet op mijn netvlies. Fred was al weer zo’n 40 jaar lid en hij heeft in die lange periode steevast meegespeeld in de competitie en ook praktisch elk evenement van SHOT actief meegemaakt. Fred was er altijd! En Conny, zijn vrouw, was daar ook vaak bij.

Helaas trof Fred de pech dat hij veel te vroeg te maken kreeg met die verwoestende ziekte die hem uiteindelijk ook fataal werd. Op een leeftijd van 63 jaar. Een stukje SHOT verdwijnt. En Conny is haar maatje kwijt. We wensen haar alle sterkte toe.