Seniorenteams in zwaar weer

shot

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De eerste 2 weken zitten er op van de voorjaarscompetitie. Bij de senioren werd een lastige competitie verwacht, volgend uit de kampioenenregen afgelopen najaar. De eerste resultaten lijken dat beeld te gaan bevestigen.

Trio

SHOT 1 – Hoofdklasse

Weer terug in de Hoofdklasse was het nodig om direct scherp te staan. De eerste wedstrijd, uit, tegen de ‘gezworen degradant’ SVO was dan ook cruciaal. Door deze redelijk kansloos met 7-3 te verliezen, zijn de vooruitzichten meteen al niet goed. De 2e wedstrijd tegen SVE gaf, gelukkig, al een beter beeld te zien: een gelijkspel.

SHOT 2 – 1e klasse

Het 2e, weer terug op dit niveau, had ook geen beste start. Door ziekte kon in de eerste wedstrijd met slechts 2 man aangetreden worden, wat (tegen Over ´t Net) een 7-3 nederlaag opleverde. De 2e wedstrijd tegen (het zwakke) SVE werd met een degelijke 7-3 winst afgesloten, wat hoop geeft op een goede competitie.

SHOT 3 – 2e klasse

Het 3e leed direct een forse nederlaag tegen het overigens sterke Bijmaat 2. Een streep door de rekening, want vooraf was toch ‘meedoen voor het kampioenschap’ te uitdaging. Daarna werd tegen het bescheiden Gispen 3 wel de goede koers gevonden met een 6-4 zege. Er zal nog een tandje bij moeten.

SHOT 4 – 2e klasse

Voor het 4e is het meedoen al een uitdaging in deze klasse. Het zal vooral leerzaam zijn. De competitie startte met een, toch fikse, afstraffing door UTTC. De volgende wedstrijd tegen VTV werd met 7-3 verloren, wat een net resultaat mag worden genoemd.

SHOT 5 – 3e klasse

Het 5e heeft het niet getroffen met de poule. Sterke tegenstanders. Na de start, die met 8-2 van VEV werd verloren, volgde een 9-1 afstraffing tegen het familieteam (‘van Os’)  van HTV 1. De ambities waren al bescheiden en daar zullen deze uitslagen niets aan veranderd hebben.

SHOT 6 – 3e klasse

Ook het 6e zal hard moeten knokken voor de punten in de 3e klasse. Nadat de eerste wedstrijd wat geflatteerd werd verloren met 9-1, werd in Barneveld, tegen de vereniging met die naam, een 7-3 verlies geboekt, wat een behoorlijk resultaat mag worden genoemd.

SHOT 7 – 4e klasse

Het 7e heeft pas 1 wedstrijd gespeeld, als gevolg van het overlijden van teamgenoot Fred. Daarin werd een keurig gelijkspel gescoord tegen Almeerspin 7, naar verwachting 1 van de concurrenten voor een plek in de middenmoot.

SHOT 8 – 4e klasse

Nieuw geplaatst in de 4e klasse moest gelijk aangetreden worden tegen degradatiekandidaat Good Luck. Het resultaat was een benauwde 6-4 zege. Een week later werd, tegen kampioenskandidaat Huizen 7, een ‘nuttige’ 7-3 nederlaag geleden. Toch op koers dus.

SHOT 9 – 5e klasse

Het 9e heeft een ronduit zware poule getroffen en zal dus 100% voor behoud moeten vechten. Dat zie je al terug in de verliespartijen tegen Tielse TC 3 (7-3) en De Vaart 2 (9-1). Niet makkelijk dus. Bikkelen mannen!

 

Duo

SHOT 1 – 1e klasse

Vers in deze klasse stond al vast dat er door dit team hard geknokt moest worden voor de punten. In dat licht bezien zijn de uitslagen tot nu toe, verlies van 3-2 tegen Over ’t Net 1 en Maarssen 1 (4-1), niet opvallend.

SHOT 2 – 2e klasse

Dit team is zeker sterk in deze klasse, maar had toch een slechte start tegen TTVN 1: 1-4. In de 2e wedstrijd werd orde op zaken gesteld middels een 4-1 winst op TVS 2. Gaat wel goedkomen hier.

SHOT 3 – 3e klasse

Al enkele competities draait dit team mee in de 3e klasse, zonder problemen. De start tot nu toe is daarom slecht te nomen. In beide wedstrijden gingen de tegenstanders met de eer strijken: Bunshot 2 met 5-0 en Vita 1 met 4-1. Zorgen dus.

SHOT 4 – 5e klasse

De ambities zijn hoog hier en die lijken ook waar gemaakt te worden. De start is in elk geval prima met 2 zeges op respectievelijk Hilversum 5 (5-0) en ONI 5 (3-2). Helemaal op koers dus!