Jeugd gaat als een tierelier

shot

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De jeugdcompetitie van dit voorjaar is nu 3 wedstrijden ver en er kan best wel gezegd worden dat de teams er, over het geheel gezien, prima voorstaan. Diverse teams staan bovenaan en geen enkel team bungelt onderaan. Dit gaat weer de nodige kampioensmedailles kosten.

SHOT 1 – 1e klasse

Was het 1e team afgelopen najaar nog het brekebeentje in de 1e klasse, nu gaan de zaken een stuk beter: 2 gelijke spelen en een klinkende 10-0 zorgen dat het team zodat het team nu zelfs even bovenaan staat. Maar of ze dat weten vol te houden …

SHOT 2 – 2e klasse

Ook het 2e team draait hoog mee en zal met Hilversum gaan knokken om de titel, zo verwachten we. Hier was dat ook wel voorspeld. Dit homogene team is een sterke ploeg die elke tegenstander aan moet kunnen.

SHOT 3 – 4e klasse

Het 3e team staat nu 3e, maar met slechts 3 punten achter de koploper. Spannend dus! Een kampioenschap is wellicht te optimistisch, maar bovenin meedoen is al een prima prestatie! Ook de debutanten in dit team doen al goed mee!

SHOT 4 – 6e klasse

Deze spelers komen vers uit de Starterscompetitie. We waren dus wel even bezorgd of deze jonkies niet vermorzeld zouden worden. Nou, het tegendeel is waar: de tegenstanders worden vermorzeld! We gaan hier voorzichtig al over een kampioenschap praten.

SHOT 5 – Startersklasse

Het 5e staat glorieus bovenaan. En dat was ook wel een beetje verwacht. Deze dames spelen een zeer aanvallend spelletje. Het doel is natuurlijk plaatsing voor de kampioenspoule in de nacompetitie. En dan …

SHOT 6 – Startersklasse

Het 6e draait een mooie competitie en is in gevecht om de 2e plek die recht geeft op de kampioenspoule van de nacompetitie. Een hele uitdaging nog. Maar het belangrijkste blijft: lekker spelen!

SHOT 7 – Startersklasse

Ons jongste Startersteam staat keurig in de middenmoot en dat is prima! Elke week lekker vrijuit spelen en leren is hier het enige wat telt. Dat er ondertussen nog best wat gewonnen wordt is natuurlijk mooi!