Jeugd SHOT 4 kampioen!

shot

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Net als bij de senioren komt de voorjaarscompetitie van de jeugd in de eindfase. Nog 1 zaterdag te gaan en dan zijn de eindstanden bekend. En, anders dan bij de senioren, staat de jeugd er prima voor in de competitie. En team 4 is al kampioen!

SHOT 1 – 1e klasse

Halverwege deze competitie stonden deze jongens nog op de 1e plaats, maar dat was op dat moment wat geflatteerd. Ze staan nu op een stevige 3e plaats met nog een heel kleine kans op beter. Prima competitie in elk geval.

SHOT 2 – 2e klasse

Op voorhand was voorzien dat het 2e hoog mee zou draaien. Het wordt, zo lijkt het, uiteindelijk een 2e plek. Een kampioenschap is absoluut onbereikbaar. Maar ook hier kunnen we best heel tevreden zijn. Dit smaakt naar meer!

SHOT 3 – 4e klasse

Het 3e staat nu slechts 5e, maar dit is mede het gevolg van 3 geplande uitvalbeurten van kopman Quinten. Anders was een 3e of 4e positie te verwachten geweest. Met 2 debutanten (waarvan 1 uit de ping-pong-power’ school) op dit niveau evengoed een mooi resultaat.

SHOT 4 – 6e klasse

Dit team bestaat volledig uit spelers uit de ‘ping-pong-power’ (PPP) school. Voor 3 van de 4 een debuut op 6e klasse niveau en het team staat bovenaan en is, 1 wedstrijd voor het einde, al kampioen!¬†Een doorbraak van de nieuwe lichting.

SHOT 5 – Starters

Het 5e strijdt in de nacompetitie van de Starters mee in de hoogste poule om de prijzen. Welke het wordt? Dat blijft afwachten. De dames doen in elk geval sterk mee. Ook hier (en in de volgende teams) gaat het louter om PPP spelers.

SHOT 6 – Starters

Belandde, samen met SHOT 7, in de poule die strijd om plek 7 t/m 12 in de nacompetitie van de Starters. Daarin is het eigenlijk al de kampioen; de voorsprong is ronduit stevig. Knap gedaan jongens!

SHOT 7 – Starters

Hoewel met minder tafeltenniservaring, wist ook dit team zich te plaatsen voor de ‘middenpoule’. Pittig dus! Maar het team viel zeker niet uit de toon en gaat waarschijnlijk 5e worden. Ook gewoon een prima prestatie!