Glenn wint clubkampioenschappen bij de jeugd!

IMG_9466

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op zaterdag 4 mei kwamen de jeugdspelers in actie om te strijden om het clubkampioenschappen. Deze titel ging naar Glenn, in de finale was hij te sterk voor Jasper. Bij de Jeugd 2 legde Kevin beslag op de eerste plaats.

In de Jeugd 1 troffen Glenn Breeschooten en Jasper van Doorn elkaar in de finale. In een best-of-seven moesten zij uitmaken wie Koen Houtgast zou opvolgen als clubkampioen. Waar Jasper (licht) favoriet was, pakte Glenn brutaal de eerste game. Jasper trok in de tweede game de stand weer gelijk. Maar Glenn pakte steeds de voorsprong. Hij kwam op 2-1 en later ook op 3-2. In de zesde game leek hij het pleit te beslechten, maar Jasper wist toch een zevende en beslissende game af te dwingen. In de spannende laatste game wist Glenn zijn zenuwen beter onder controle te houden en pakte hij de overwinning en kroonde zich tot de nieuwe clubkampioen!

Bij de Jeugd 2 streden de jonge spelers eerst in een tweetal vijfkampen. In Poule A plaatsen teamgenoten Janneke en Laurens zich voor de halve finale. Kevin en Isa waren de twee sterksten in poule B.

In de halve finale tussen de twee meiden toonde Isa zich deze keer duidelijk de sterkste. In de andere halve finale maakten Kevin en Laurens er een zeer fraaie en spannende strijd van. Kevin trok uiteindelijk aan het langste eind en besliste de vijfde game met 11-9 in zijn voordeel.

De finale ging ook over het maximaal aantal van 5 games. Kevin wist de spanning opzij te zetten en pakte de laatste game op overtuigende wijze. En daarmee de titel in de Jeugd 2 klasse.

Na afloop werden de prijswinnaars gehuldigd en ook SHOT 4, bestaande uit Laurens, Isa, Maya en Janneke werd nog even in het zonnetje voor hun knappe kampioenschap in de 6e Klasse!