Ook senioren nu begonnen met competitie

shot

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In de afgelopen week hebben ook de Senioren van SHOT hun eerste wedstrijden gespeeld. Al waren er ook direct al de nodige uitgestelde wedstrijden. De ambities zijn bescheiden en de eerste resultaten waren zeer wisselend.

Trio:

Effect 1 – SHOT 1:  3-7 (1e klas)

Na de degradatie uit de Hoofdklasse staat hier alles in het teken van de terugkeer naar die Hoofdklasse. Kampioen worden is dus nadrukkelijk het doel. Tegen Effect werd het een degelijke overwinning waarbij hun zeer sterke kopman (soms met moeite) alles wist te winnen. Martin, Hans en René wonnen dus elk 2 keer. Prima start.

Gispen 2 – SHOT 2: 8-2 (1e klas)

Handhaving is ook nu weer het devies van ons 2e. In dat licht bezien was dit een waardeloze start. Gispen is zo’n ploeg die je dan onder je moet houden. De opstelling bij het 2e was verrassend. De punten werden gemaakt door Rob en Mark (beiden 1 keer). Gerben bleef zonder winst.

HTTC 4 – SHOT 3: 3-7 (2e klas)

Ook voor het 4e geldt dat handhaving het eerste doel is. In de eerste wedstrijd dan degelijk winnen van een promovendus is dan een goede eerste stap. Opvallend was dat Joris en (vooral) Sascha probleemloos ongeslagen bleven, waar Pim duidelijk 3 keer in het stof beet.

SHOT 4 – Smash W 1: 4-6 (3e klas)

Het verhaal wordt eentonig: ook het 4e gaat voor handhaving. Dan had er tegen Smash (weliswaar in hun sterkste opstelling) toch iets beter gescoord moeten worden. Elsbeth pakte 1 punt, waar Boris 2 punten binnenhaalde. Sebastiaan kon hieraan niets toevoegen.

LTTC 3 – SHOT 5: uitgesteld (4e klas)

SHOT 6 – Elan 3: 7-3 (4e klas)

Ook het 6e heeft de ambitie ‘om erin te blijven’. Dan heb je een mooie start als je Elan meteen met duidelijke cijfers naar huis stuurt. Alleen hun kopman was te sterk voor Barend, Jan en George (al was Barend toch wel erg dichtbij!). Elk 2 keer winst dus. Mooi!

SHOT 7 – Hilversum 15: 9-1 (4e klas)

Tot verrassing van (ook) het 7e werd tegen de gevaarlijke opponent uit Hilversum een verpletterende zege geboekt. Dat is mooi meegenomen, als je (vooraf) inschat dat dit een pittige poule is en handhaving het meest logische doel. Voor Tristan en Joop was de score maximaal. Jackie moest 1 tegenstander feliciteren.

SHOT 8 – de Vaart 3: 4-6 (5e klas)

Het 8e gaat ook voor handhaving en keek erg op tegen het sterke de Vaart. Dat bleek bij nader inzien mee te vallen, al moest er eerst wel een 4-1 achterstand weggewerkt worden. Het dubbelspel leverde de ommekeer. Harmen, Tim en Rick wonnen ieder 1 partij.

 

Duo:

Huizen 1 – SHOT 1: 4-1 (1e klas)

In de strijd tegen degradatie (want dat lijkt wel het lot van het 1e) werden er tegen Huizen geen goede zaken gedaan. In een wedstrijd waarbij vrijwel alles in 5 games beslist werd, bleken de meeste punten toch naar Huizen te vallen. Gerben bleef daardoor puntloos. De eer werd gered door Mark.

SHOT 2 – Elan 1: uitgesteld (2e klas)

Bijmaat 2 – SHOT 3: 4-1 (4e klas)

Verwacht werd dat het 3e mee gaat doen voor het kampioenschap. De duidelijke nederlaag tegen Bijmaat moet daarin als een echte valse start worden gezien. Martin redde de eer, waar Gerrit zonder winst bleef.

Almere United 2 – SHOT 4: uitgesteld (4e klas)