Kennismakingsevenement op 27 september

IMG_0281

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

SHOT was afgelopen vrijdag van de partij bij het 2e Soester Kennismakings Sportevenement op 27 september.

Het evenement werd voor de 2e keer georganiseerd en vond plaats bij Sportboulevard De Engh. Vanaf 16:15u hebben we leuke clinics gegeven waarbij kinderen konden oefenen met de tafeltennisrobot. Daarnaast kon er ook zelf gespeeld worden op een grote tafel en op een kleine tafel (iPong).

De opkomst voor het hele evenement was goed, er waren nadrukkelijk meer bezoekers op het evenement afgekomen in vergelijking met vorig jaar. Ook bij SHOT is een grote groep kinderen en volwassenen langs gekomen voor een nadere kennismaking. Onder begeleiding van de buurtsportcoaches en van diverse SHOT-ters kon iedereen kennis maken met de snelste balsport ter wereld.

De komende periode staan nog diverse activiteiten op het programma om kennis te maken met tafeltennis, en met SHOT als vereniging:

  • Op 24 oktober is het Kindertafeltennisfeest, speciaal voor alle basisscholieren uit Soest en Soesterberg.
  • Op maandag 28 oktober en vrijdaq 1 november geven we gymlessen voor basisscholieren van De Bron en van de Insinger.
  • Op deze dagen (28/10 en 01/11) is er een instuif. Op maandag 28 oktober is deze van 15:00u tot 16:30u en op vrijdag 1 november van 16:30u tot 18:00u
  • 2 november start er weer een nieuwe serie PingPongPower. Kom gerust eens langs op zaterdagochtend van 10:00u tot 11:00u voor een kennismaking!
  • Vragen? Stuur ons een berichtje op info@shot.nl