Hoe doet SHOT het in de jeugdcompetitie?

050272F7-1A5D-4EA6-9376-73E0370A3811

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Er zijn nu 4 wedstrijdweken verstreken bij de jeugdcompetitie. SHOT heeft een zeer talentvolle lichting en de verwachtingen waren dan ook best hoog. De tussenstand bevestigt bij veel teams die verwachtingen! Alleen de eerste 2 teams blijven achter.

SHOT 1  1e klasse

Het 1e staat nu nog bescheiden geklasseerd. Kwaliteit heeft het team genoeg, maar de positieve uitschieters in de wedstrijduitslagen ontbreken nog. Kwestie van tijd. Die resultaten komen echt wel. Goed trainen en focus houden!

SHOT 2  2e klasse

Ook het 2e staat lager geklasseerd dan we vooraf ingeschat hadden. Dat kwam ten dele ook voort uit het ongetraind beginnen aan de competitie. Quinten (in de vorige competitie zeer succesvol als invaller op dit niveau) tobt nu wat met zijn vorm en komt nog niet goed uit de verf. Maar is hier duidelijk ruimte voor beter!

SHOT 3  4e klasse

Het 3e staat ‘maar’ op de 3e plek, maar staat slechts 1 punt achter op de nummers 1 en 2. Kortom, het team doet volop mee voor het kampioenschap en dat hadden we niet durven hopen. Kevin is nu de onbetwiste kopman, maar het hele team is goed op stoom.

SHOT 4  5e klasse

Ons damesteam heeft een prima debuut in de 5e klasse. Ook hier een 3e plaats, die nu al een zekerheidje lijkt te zijn voor dit team. Marlieke is sterk bezig en bijna onverslaanbaar. Deze competitie is vooral leerzaam voor dit zeer jonge team.

SHOT 5  6e klasse

Op dit moment staat het 6e 4e op de ranglijst. Meer hadden we ook niet verwacht, gelet op het feit dat alle spelers debuteren op dit niveau en 2 ervan zelfs voor het eerst meedoen aan de competitie. Ervaring opdoen is hier dus aan de orde. Lotte lijkt de kopvrouw te worden van dit team.

SHOT 6  Starters

Het 6e staat fier aan kop en dat hadden we vooraf stiekem ook wel een beetje gehoopt. De concurrentie zit nog dichtbij, maar de spelers van het 6e hebben allen de techniek om de goede lijn voort te zetten. Spannend dus; we zijn benieuwd!

SHOT 7  Starters

Ook het 7e staat bovenaan en hier mag dat een verrassing genoemd worden. Met name Lasse is tot nu toe onverslaanbaar gebleken. Een 1e of 2e plek zou wel mooi zijn, want dat levert, in de nacompetitie die start op 19 oktober, een plek op in de kampioenspoule.