En hoe doen de senioren het?

IMG_6357

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De meeste teams hebben nu 4 wedstrijden achter de rug. Dan durven we al wel een voorschot te nemen op een mogelijke eindklassering. Overigens zal, over 2 weken, pas een zuivere tussenstand opgemaakt kunnen worden. Dan hebben we alle tegenstanders 1 keer gehad. Tot nu toe zien we enkele verrassingen, in positieve en in negatieve zin.

Trio:

SHOT 1  1e klasse

De ambitie is duidelijk voor het eerste: kampioen worden. En daar is het 1e heel degelijk mee bezig! Met inmiddels 6 punten voorsprong op de concurrentie lijkt de titel een kwestie van tijd. Ook nieuwkomer (in dit team) Axel draait goed mee. Klasse!

SHOT 2  1e klasse

Vanaf de allereerste wedstrijd zat dit team op het foute spoor. Dat er gevochten moest worden tegen degradatie, was geen verrassing, maar het pleit lijkt nu al beslecht voor het 2e. Jammer. Een roemloze degradatie dreigt. Of gaan er nog wat stunts komen?

SHOT 3  2e klasse

Het 3e lijkt weer te gaan voor een mooie plek in de middenmoot. En dat gaat prima! Gevaar is wel in deze poule dat de krachtsverschillen klein zijn. Oppassen dus! Pim zit nog even in een dipje, maar gaat daar ongetwijfeld uitklimmen.

SHOT 4  3e klasse

In een linke poule, waarin iedereen van iedereen wint, doet het 4e beter dan verwacht goed mee! Als elke tegenstander steeds serieus tegemoet getreden wordt, dan lijkt handhaving hier vanzelfsprekend. Elsbeth en Marcel doen het hier uitstekend, waar Boris, als ex-jeugdspeler, nog moeite lijkt te hebben met de speltypes.

SHOT 5  4e klasse

Een zekerheidje! In de 4e klasse doet het 5e altijd mee voor de titel en zo ook nu weer; al gingen ze afgelopen vrijdag onverwacht op hun muil. Bert verloor daarbij zijn allereerste pot in deze competitie. Maar in de volgende wedstrijd staan ze er gewoon weer!

SHOT 6  4e klasse

Zoals wel vaker, moet het 6e altijd vol aan de bak om zich te handhaven. Dat is ook nu weer zo, waar zaalgenoot Overhees een directe concurrent lijkt. De grote vorm moet nog komen; ook Barend draait nu onder zijn bekende niveau. Bikkelen mannen!

SHOT 7  4e klasse

Vooraf was de sterkte van het 7e moeilijk in te schatten. Met (nog pas) 2 wedstrijden achter de rug, lijkt het er toch op dat het 7e mee gaat doen voor de hoogste plekken. En dat maakt de jonge jongens extra enthousiast! In de vrije week wordt de speelachterstand ingehaald. We zullen zien!

SHOT 8  5e klasse

Bikkelen voor handhaving was vooraf al ingeschat voor het 8e. De praktijk maakt duidelijk dat het weer een taai gevecht gaat worden. Gaan ze het redden? Vooral Rick is de vorm even kwijt. Blijven trainen en knallen in de volgende wedstrijden!

 

Duo:

SHOT 1  1e klasse

Na 4 wedstrijden een mooie plek in de middenmoot. Maar dat biedt absoluut nog geen veiligheid! Iedereen is aan elkaar gewaagd. Scherp blijven is hier dus het devies!

SHOT 2  2e klasse

Het lijkt weer een moeizame strijd voor handhaving te worden voor het 2e. De grote vorm moet nog komen. Vooral Reinier moet nog even op gang komen. De kwaliteit is er!

SHOT 3  4e klasse

Het 3e doet mee voor de prijzen in een ongemeen spannende poule. In de eerste wedstrijd gingen ze nog hard onderuit, maar nu worden steeds degelijke overwinningen genoteerd. Het kan nog alle kanten op!

SHOT 4  4e klasse

Ook hier moeten alle zeilen bijgezet worden om de degradatie te ontlopen in een best lastige poule. Met name de inhaalwedstrijd tegen ONI is cruciaal. Gaan mannen!