Onze Starters doen het super!

050272F7-1A5D-4EA6-9376-73E0370A3811

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

We zijn nu halverwege de najaarscompetitie van de jeugd aangeland. We kunnen dus een zuivere tussenbalans opmaken. Opvallend is dat maar liefst 3 van de 7 teams bovenaan staan! Van team 3 (4e klas) hadden we, vooraf, een hoge klassering wel verwacht, van team 6 (bij de Starters) ook wel, maar we zijn volledig verrast door het 7e team.

SHOT 1  1e klasse

Echt schitteren doet het 1e nog niet. En nu Jasper met een blessure tobt, komen de punten nog eens extra moeilijk binnen. Hopelijk wordt de stijgende lijn weer opgepakt nu Glenn steeds beter begint te draaien. De 4e plek lijkt het hoogst haalbare. Gaan jongens!

SHOT 2  2e klasse

Een ongemeen spannende poule waarin plek 4 maar 3 punten verwijderd is van plek 1. Nu staat het 2e in de middenmoot, maar het kan nog alle kanten op, zelfs het kampioenschap! Ruben is nu duidelijk de kopman van dit ervaren team.

SHOT 3  4e klasse

Het jonge talent van het 3e doet het uitstekend! Door de vette winst in de 5e wedstrijd werd de 1e plaats gepakt. Dat is nog heel spannend, met maar 2 punten voorsprong, maar ik voorspel dat deze plek niet meer uit handen wordt gegeven! Kevin (nu ook geblesseerd) is heel sterk bezig.

SHOT 4  5e klasse

Ons aanstormende meidenteam! Kampioen gaan zij wellicht niet worden, maar zij doen heel sterk mee en worden minstens 3e. Marlieke wint praktisch alles en zal dit keer ook tegen koploper Hoogland van de partij zijn. Spannend!

SHOT 5  6e klasse

Stuk voor stuk debutanten in de 6e klasse en (voor 2 spelers) ook debutanten in de jeugdcompetitie. Het gaat hier dus vooral op ‘leren’! Een verdienstelijke 4e plek op de ranglijst is nu het resultaat en dat moeten we vast kunnen houden.

SHOT 6  Starters

Onze toppers bij de Starters zijn wel heel royaal kampioen geworden in hun poule. Na 5 wedstrijden worden (op basis van de klassering in de poule) de teams ingedeeld voor de vervolgcompetitie. Het 6e komt natuurlijk in de Kampioenspoule terecht en mag gaan strijden om het algehele kampioenschap.

SHOT 7  Starters

Ook het 7e is, na 5 wedstrijden, verrassend kampioen geworden in hun poule. Een teken van de sterke progressie in dit technisch vaardige team. Door deze klassering komt het 7e , net als het 6e, nu uit in de kampioenspoule. Kan het 7e het 6e team van de titel afhouden? We gaan het zien!