Finales jeugd naderen

IMG_0282

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Nog 2 wedstrijden te gaan en dan zit de najaarscompetitie er weer op voor de jeugd. Maar in die 2 wedstrijden zit vaak nog veel venijn. En, nieuw in de competitie, de wedstrijden van de laatste wedstrijddag (30 november) worden, per klasse in 1 zaal afgewikkeld (finaledag). Bijna alle teams spelen daardoor dan een ‘uit’ wedstrijd.

SHOT 1     1e klas

Het is hard werken voor het 1e om een goed resultaat te halen in de 1e klasse. Simpel samengevat: SVE moet op de laatste plaats gehouden worden. De laatste wedstrijd (tijdens de finaledag bij Bijmaat) tegen SVE is dus allesbepalend. Spannend!

SHOT 2     2e klas

Het 2e is de verrassende koploper met Bijmaat er vlak achteraan. En laten zij nou ook op de finaledag tegen elkaar spelen! Thuis werd het 5-5. Ze zijn dus aan elkaar gewaagd! Komende zaterdag krijgen ze beide een zwakke tegenstander te verwerken. Het 2e gaat dus voor de titel!

SHOT 3     4e klas

Na de verrassende nederlaag, vorige week, tegen Woerden, doet het 3e niet meer mee voor het kampioenschap. Maar er komen nog 2 mooie wedstrijden aan en het 3e kan daarin bepalen wie kampioen wordt in deze poule (door gewoon je best te doen tegen elke tegenstander).

SHOT 4     5e klas

Ook hier geen titelkansen meer, maar het 4e gaat nog wel voor de 2e plek in de eindlijst. De komende 2 tegenstanders zijn niet de sterksten, dus de kansen zijn goed! Ook hier is dat zondermeer een prima resultaat voor dit team.

SHOT 5     6e klas

Een poule met veel oudere spelers. Dat was best lastig voor dit debuterende team. In de laatste wedstrijd een net resultaat neerzetten tegen SVE en dan is de 4e plaats een zekerheid. En daar zijn we zeer tevreden mee! Enne .. deze finaledag wordt gewoon bij SHOT gespeeld!

SHOT 6     Starters

Het 6e doet mee om de titel in de kampioenspoule. Gaat dat lukken? We hebben het helaas niet meer in eigen hand, maar het is nog niet verloren! Komende wedstrijd de broedermoord tegen het 7e team van SHOT in de eigen zaal. Komt dat zien!

SHOT 7     Starters

Ook het 7e wist de kampioenspoule te halen. En dat was een regelrechte verrassing! Als gevaarlijke outsider heeft het 7e al best veel punten verzameld. Een 4e plek op de eindlijst is (minstens) haalbaar en dat is absoluut een knappe prestatie!